Bilgisayar alacak param yok Ne yapmalıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratcan19d

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
BU aralar çok sıkışığım laptop çok kötü derslerimi bile zar zor yapıyorum i3 2350m işlemci 2.3 ghz gt 520 mx ekran kartı 4gb ram var samsung laptobumda gaming kasa alıcam ama ailem yaza kadar hayır diyor yazında alcaklarmı belli deyil ? sizce ne yapmalıyım Yardım edebilirmisiniz :( lütfen. "Bende RTX 3090 var ama kasa lazım keşke aldırabilsem" İnstagramım: muratcanyalmann

Son düzenleme:

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,026

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
BU aralar çok sıkışığım laptop çok kötü derslerimi bile zar zor yapıyorum i3 2350m işlemci 2.3 ghz gt 520 mx ekran kartı 4gb ram var samsung laptobumda gaming kasa alıcam ama ailem yaza kadar hayır diyor yazında alcaklarmı belli deyil ? sizce ne yapmalıyım Yardım edebilirmisiniz :( lütfen
Sana öneririm SSD Tak bide 4gb ram daha al ailen onları alabilir diye düşünüyorum benim pciminki seninkinden yüksek biraz sistemlerimiz benzer ben laptobuma bunları taktırdırdım şimdi gta 4 bile oynayabiliyorum gerisini sen düşün

muratcan19d

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
RAM'ini 8 GB'a yükselt.

kardeşim bıktım ama laptop tan istanbuldaki ev satılmadan almıyacaklarmış ev satılınca yazın belki diyorlar ne yapmalıyım ki hemen kasa almalıyım

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
kardeşim bıktım ama laptop tan istanbuldaki ev satılmadan almıyacaklarmış ev satılınca yazın belki diyorlar ne yapmalıyım ki hemen kasa almalıyım
knk bende alamıcam yazın sonuna kadar alıp alamayacağım belli değil lgs den yüksek puan alırsan söz dediler
şimdilik rgb ledle falan süslüyorum kulaklık felan aldım rgb

muratcan19d

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
knk bende alamıcam yazın sonuna kadar alıp alamayacağım belli değil lgs den yüksek puan alırsan söz dediler
şimdilik rgb ledle falan süslüyorum kulaklık felan aldım rgb
kardeşim sende çok dikkat et ders lerine çalış güzel bi lise tutttur

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Bu özelliklerle nasıl derslerinize bile zor giriyorsunuz anlamadım açıkçası. Benzer şekilde özelliklere sahip 10 yıllık laptopumda oyun bile oynayabiliyordum ben. Elinizdekinin kıymetini bilin ve derslerinizde başarı göstererek ailenizin sizi bilgisayar ile ödüllendirmesini sağlayın bence. Durumunuz şuan sıkışıksa doğru olan şey illa alınsın diye zorlamadan, elindekiyle yetinmektir bence.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Maalesef insanın her istediği her zaman olmuyor be hocam. Sabretmek lazım. Bu esnada da harçlıklarınızdan para biriktirin ve bilgisayar alacağınız zaman ailenize destek çıkın o biriktirdiklerinizle. Böylece belki bir üst model parça alabilirsiniz hem de aileniz mutlu olacaktır sizin bu davranışınızdan :)

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Ben laptoptan bıktım ama Gaming kasa istiyorum. Evde Bir türlü satılmadı daha ya 6+2 dubleks ev 650.000tl istiyorlar satılsa güzel bir pc alıcam :)
Ucuzmuş. 4+1 apartman daireleri var bizim burada 1milyon civarı. Ankara-Bağlıca. Konumuza dönersek :D İnternetiniz nasıl peki? Eğer internetiniz iyiyse 15 martta kullanıma açılacak geforce now ile oyun oynayabilirsiniz şuanki bilgisayarınızdan.

muratcan19d

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ucuzmuş. 4+1 apartman daireleri var bizim burada 1milyon civarı. Ankara-Bağlıca. İnternetiniz nasıl peki? Eğer internetiniz iyiyse 15 martta kullanıma açılacak geforce now ile oyun oynayabilirsiniz şuanki bilgisayarınızdan.
indirdim abi geforce nowu da 15 martta herkeze ücretsizmi olucak o sadece oyunlara paravericez öyle dimi :)

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
indirdim abi geforce nowu da 15 martta herkeze ücretsizmi olucak o sadece oyunlara paravericez öyle dimi
Yok ücretli ve ücretsiz iki paket olacak. Ücretsiz pakette sıra bekleyerek sisteme giriş yapabileceksin ve en fazla 1 saat oynayabileceksin. Ayrıca rtx gibi teknolojileri kullanamazsın. Ücretli versiyon ise aylık belli bir ücret karşılığında abonelik sistemi olarak işleyecek ve sınırsız bir şekilde beklemeden ve ayrıca rtx gibi teknolojileri de açarak oyun oynanabilecek. Bu sistemde sadece kendi steam/epic games/origin vs. hesaplarındaki desteklenen oyunları oynayabilirsiniz. Yani oyuna sahip olmanız gerekiyor. Ayrıca internet bağlantınızın oldukça iyi olması lazım. İndirmişsiniz zaten, ayarlardan network test yaptınız mı? Sonuç nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...