Ekran Kartımın Ne Olduğunu Nasıl Anlayabilirim

Nazmi Doruk

Asistan
Reaksiyon puanı
64
Arkadaşlar bir ekran kartı incelemesine bakarken fps değerleri garibime gitti adamda benim ekran kartımın aynısından var işlemcisi benimkinden kötü ama onun aldığı fps ben daha ömrü hayatımda alamadım benimde içime bi kuşku girdi ekran kartımın ne olduğunu nasıl anlayabilirim ?

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,295
Aramaya çalıştır yaz çalıştıra da "dxdiag" yaz orda çıkıyordu sanırım.

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Arkadaşlar bir ekran kartı incelemesine bakarken fps değerleri garibime gitti adamda benim ekran kartımın aynısından var işlemcisi benimkinden kötü ama onun aldığı fps ben daha ömrü hayatımda alamadım benimde içime bi kuşku girdi ekran kartımın ne olduğunu nasıl anlayabilirim ?
İyi de fps konusundaki tek önemli şey gpu değil belki adamın işlemcisi iyi Rami iyi o yüzden fazla fps alıyor

Nazmi Doruk

Asistan
Reaksiyon puanı
64
DirectX Tanı Aracı 18.02.2021 21_56_09.png
DirectX Tanı Aracı 18.02.2021 21_56_18.png
DirectX Tanı Aracı 18.02.2021 21_56_30.png
DirectX Tanı Aracı 18.02.2021 21_56_38.png
DirectX Tanı Aracı 18.02.2021 21_56_43.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi de fps konusundaki tek önemli şey gpu değil belki adamın işlemcisi iyi Rami iyi o yüzden fazla fps alıyor
hocam gpu aynı benim işlemcim daha iyi ve ondada 8 gb ram var normalde bende daha fazla vermesi gerekiyor

ve ayrıca benim modelin aynısının testlerindede aynı çıktı orda 200 fps min 90 bende max 130 min 40 30da görüyor

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
dxdiag>ekran kısmından öğrenebilirsiniz.

kirmiziamayesil

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Bilgisayarınız harici ekran kartınız olan GTX 1650 Ti yerine AMD'nin dahili Radeon Graphics ekran kartını kullanıyor olabilir. NVIDIA denetim masası üzerinden NVIDIA ekran kartını seçiniz. Daha fazla ayrıntı için YouTube üzerinden araştırınız.

Bilgisayarınız harici ekran kartınız olan GTX 1650 Ti yerine AMD'nin dahili Radeon Graphics ekran kartını kullanıyor olabilir. NVIDIA denetim masası üzerinden NVIDIA ekran kartını seçiniz. Daha fazla ayrıntı için YouTube üzerinden araştırınız.
Bu video işinize yarayabilir: