oguzhanb3y
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 140
4000 TL ye kadar varmı GTA 5 kaldıran laptop rainbow falan oynatan kasmayan
Ben masaüstü almak istiyorum ama ben sabit kullanmayacağımGTA 5 gibi yüksek sistem isteyen oyunları rahat bir şekilde oynayabileceğim bir laptop önerir misiniz son bütçe 6 bin tl
https://www.hepsiburada.com/asus-d5...Nlq-WrwpM7kAYZNKSe3_RrnFCsNVjaOsaAu4SEALw_wcB Low'da oynatır.4000 TL ye kadar varmı GTA 5 kaldıran laptop rainbow falan oynatan kasmayan
hocam bence almayın derim geforce now kullanın 15mb internete şuan tv de ve 7 senelik lettopta oyun oynuyorum4000 TL ye kadar varmı GTA 5 kaldıran laptop rainbow falan oynatan kasmayan
Ona her ay para vereceğime laptop alırımhocam bence almayın derim geforce now kullanın 15mb internete şuan tv de ve 7 senelik lettopta oyun oynuyorum
geforce nowun maks 50 tlden olucağını hesaplarsak ve bu laptop sizi max 5 yıl götüreceğini farz edersek (50 * 12 ) * 5 = 3kOna her ay para vereceğime laptop alırım
hocam türkiye için server açacaklar zaten donanım arşivi gibi adam gibi inceleyen kanallara bakarsanız ne kadar başarılı oldugunu görürsünüz yarın açılacak galiba hocam iyiliginiz için söylüyorum uygulama cidden başarılı ve ilerde gelişecek dahadaOna her ay para vereceğime laptop alırım
1 k yada oyun vb alırgeforce nowun maks 50 tlden olucağını hesaplarsak ve bu laptop sizi max 5 yıl götüreceğini farz edersek (50 * 12 ) * 5 = 3k
Ama benim şuan 4 GB ram ve 768 MB ekran kart laptobmun var sıkıntılı 500 TL masrafı var bende ona o kadar masraf yapmak istemiyorumhocam türkiye için server açacaklar zaten donanım arşivi gibi adam gibi inceleyen kanallara bakarsanız ne kadar başarılı oldugunu görürsünüz yarın açılacak galiba hocam iyiliginiz için söylüyorum uygulama cidden başarılı ve ilerde gelişecek dahada
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 k yada oyun vb alır
ama onlar ddr 3 olur ya!Eski gtx 900m serileri var ikinci el bulabilirseniz güzel baya pubg de bile iyi performans veriyor.
emin misin peki sence 2 gb(1333 mhz)ram intel hd 2000 i3 2100 pc açar mı?Gta 'nın optimizasyonu çok iyi çoğu bilgisayar açar
Masaüstü almayacağım zaten sabit kullansam direk alicam masaüstümasaüstü istiyosan 4000 tl ye 1050 ti lı pc var link https://www.hepsiburada.com/turbox-atm910052-i5-3-gen-8gb-ram-120gb-ssd-1tb-hdd-4gb-gtx1050ti-21-5-mon-oyun-bilgisayari-p-HBV00000A7DDA?magaza=atombilişim bu çok iyi gta 5 garanti 70 fps
Acmazsina açar her türlü ama sağlam FPS vermesi gerekiyorGta 'nın optimizasyonu çok iyi çoğu bilgisayar açar
Bütçem ne kadar farkında mısın?https://www.hepsiburada.com/msi-gf6...bilgisayar-p-HBV00000ZQUET?magaza=Hepsiburada bu pc en iyi 1060 ti var 8 gb ram i5in en iyi işlemcisi var 8gb ram az gelirse 1 slot daha var 8gb daha alıp takabiliyorsun gta 5 çatır çatır açar senide baya idare eder
ama 7000 tl
başka yok o fiyatlarda zor anca 2. elBütçem ne kadar farkında mısın?
şimdi yani 5000 TL'ye güzel ve performans açısından hızlı bir laptop yok mu diyorsun?8gb ram daha al tak cyberpunk bile açar çok iyi pc
başka yok o fiyatlarda zor anca 2. el
Paranteze gerek yoktu.geforce nowun maks 50 tlden olucağını hesaplarsak ve bu laptop sizi max 5 yıl götüreceğini farz edersek (50 * 12 ) * 5 = 3k
şimdi yani 5000 TL'ye güzel ve performans açısından hızlı bir laptop yok mu diyorsun?
şimdi yani 5000 TL'ye güzel ve performans açısından hızlı bir laptop yok mu diyorsun?
izledimde pubg de bile 45 fps veriyorsa daha ne diyelim fiyatı ne kadar acaba?
Var. Yani beklentin muhteşem olmasın. Orta-Yüksek ayar GTA 5 açar. R6 1080P Lowda oynatır (emin değilim)
Testini bırakayım sana.