s20 fe iyi degilandroid istiyosan oneplus ve ya s20 fe
İos diyorsan iphone 11 den şaşma.
Se 256 GB alMerhaba. Cumartesi alacağım. Samsung S10+ veya OnePlus 8 Pro düşünüyorum. Sizin önerebileceğiniz bir şey var mı? Teşekkürler.
Oneplus 8 Pro 9000-10000 TL arasında satılıyor.Oneplus 8 7000 TL bandında satılıyor.İkisi arasında Oneplus 8 öneririm.Oneplus 8 dışında Note 10 plus yada S20 plus ta alabilirsin.Merhaba. Cumartesi alacağım. Samsung S10+ veya OnePlus 8 Pro düşünüyorum. Sizin önerebileceğiniz bir şey var mı? Teşekkürler.
Oneplus 8 Pro 9000-10000 TL arasında satılıyor.Oneplus 8 7000 TL bandında satılıyor.İkisi arasında Oneplus 8 öneririm.Oneplus 8 dışında Note 10 plus yada S20 plus ta alabilirsin.
Bu yurtdışı cihazı benim bahsettiğim garantili modeli.Bu cihazların imei kaydı riski var.Alıp sorun yaşamayanda var ama 1 yıl sonra imei kaydı gittiği için mağdur olanda var.İmei kaydı dışında Oneplus 8 Pro çok iyi bir cihaz.6 yıl performans konusunda seni fazlası ile memnun edecek, birçok noktada beklentilerini fazlası ile karşılaşacak bir cihaz.OnePlus Cep Telefonu Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
OnePlus Cep Telefonu modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
Burada 7000 TL.
S20 Fe ekran dokunmatik sorunu yüzünden alınmaz.S20 almak S20 Fe almaktan daha mantıklı.android istiyosan oneplus ve ya s20 fe
İos diyorsan iphone 11 den şaşma.
OnePlus 8 Pro almanızı öneririm.Merhaba. Cumartesi alacağım. Samsung S10+ veya OnePlus 8 Pro düşünüyorum. Sizin önerebileceğiniz bir şey var mı? Teşekkürler.