hakancalis
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 953
Geforce Nowun Türkiye fiyatı kaç TL ve biz bu ücreti aylık mı yoksa tek seferlik mi ödüyoruz?
aylıkGeforce Nowun Türkiye fiyatı kaç TL ve biz bu ücreti aylık mı yoksa tek seferlik mi ödüyoruz?
2 sürümü var biri ücretsiz diğeri aylık kredi kartından para çekiyor diye biliyorum.Geforce Nowun Türkiye fiyatı kaç TL ve biz bu ücreti aylık mı yoksa tek seferlik mi ödüyoruz?
İnternetenizde yetiyorsa neden olmasınÜcretsizde pek zevk alamam diye düşünüyorum 50 TL'yi geçmezse alırım ücretli sürümü
Yeter bence ben böyle popüler olmadan önce 5 mbps ile oynuyordum geçen sene nisan ayında başladığıma göre yani geçen sene 30 tl filandı bu sene de 50 olmuştur maksimum bence.Fiyatı belli değil sanırım şuan kimse yazmadığına göre birde Download 30 mbps Upload 5 mbps sizce oynatırmı oyun
Dün bir canlı yayın vardı. Orada 70-10 TL arasında bir fiyatta olacağı söylendi. Ayrıca 15mbps bile 1080p 30fps için yeterli iken sizin 1080 p 60 FPS ile oynayabileceğinizi düşünüyorum. Beta aşamasından çıktıktan sonra tam olarak fiyat belli olacak. Mpbs ve FPS değerleri burada söylenmiş: System Requirements for GeForce NOW Cloud Gaming.Fiyatı belli değil sanırım şuan kimse yazmadığına göre birde Download 30 mbps Upload 5 mbps sizce oynatırmı oyun
Aylık ödeniyor. Fiyat belli değil. Ücretsiz versiyonu da var ancak sınırlı kullanım.Geforce Nowun Türkiye fiyatı kaç TL ve biz bu ücreti aylık mı yoksa tek seferlik mi ödüyoruz?
İnternette 1 yıllık var, ve 500 TL falan.Geforce Nowun Türkiye fiyatı kaç TL ve biz bu ücreti aylık mı yoksa tek seferlik mi ödüyoruz?
Kazıklıyorlar. 1 yıllık abonelik kodunu 100tlye sattım benİnternette 1 yıllık var, ve 500 TL falan.
Sen kazıklanmışsın benceKazıklıyorlar. 1 yıllık abonelik kodunu 100tlye sattım ben![]()
nE?Evet sanırım RTX serisi ekran kartlarının yanında geliyormuş 200 TL'ye de buldum
HayırSen kazıklanmışsın bence![]()
evet ben 3080 almıştım ve yanında vermişlerdi. 100e sattım onu daEvet sanırım RTX serisi ekran kartlarının yanında geliyormuş 200 TL'ye de buldum
Bedava gelmişse iyi. 100 TL Kâr. Ama 300'e de satabilirdin.HayırÇünkü kod bana bedava geldi. Yüksek fiyatlara alıcı bulamadım. Ben de öğrenci bir arkadaşa 100tlden anlaştım. Alan da mutlu satan da mutlu. Tok satıcıya denk gelmek lazım benim gibi
![]()
Denedim satılmadıBedava gelmişse iyi. 100 TL Kâr. Ama 300'e de satabilirdin.