Mi 10T Lite 5G hakkında düşüncelerınız nelerdır

SteeLl

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Mi 10T Lite almayı duşunuyorum cıhazda herhangıbır sorun yaşar mıyım ve kronık sorunları var mı ?

Senior_53

Profesör
Reaksiyon puanı
5,341
xiaomi nin yazılımsal sorunları olduğu söyleniyor
net birşey diyemeyecem

Irıs von Everec

Profesör
Reaksiyon puanı
1,472
Aynı fiyatta daha iyilerinin olduğundan bahsediyorlar hep. Mobilde bilgili değilim pek.

SteeLl

Asistan
Reaksiyon puanı
72
xiaomi nin yazılımsal sorunları olduğu söyleniyor
net birşey diyemeyecem
daha önce redmı note 9 pro kullandım herhangıbı bır sorun yaşamadım xıaomıden memnun kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı fiyatta daha iyilerinin olduğundan bahsediyorlar hep. Mobilde bilgili değilim pek.
araştırdım şuan4000 tl ye alınabılecek en ıyı telefon

Reaksiyon puanı
6,371
O kadar iyi ki 12 Pro Max'den bile iyi. Öyle F/P ki devrim resmen devrim. Xiaomi muhteşem satıyor çok muhteşem yazılımı var inanılmaz güzel firma al seni 26. yüzyıla kadar götürür. Ben Xaiomi telefonumu en son 10 yıl önce şarj ettim hala %90 var. Şarj adaptörü bile hızlı şarj değil ama çok hızlı şarj ediyor 2011 yapımı çünkü. (!)

Şaka bir yana 2 yıl amiral gemisi Xaiomi deneyimi ile almayın derim. Cihaz bir kaç güncelleme ile takılmaya donmaya başladı sonra son güncelleme ile bitti cihaz resmen. Rn 8 var şu an o da ilk ve son güncellemesi ile takılmaya donmaya başladı. Çok iyi 12mp HDR fotoğraf render'ı aldığım cihaz arayüzde takılıyor hata veriyor.

Siz yine donanımı için almak istiyorsanız alın, fakat donanım pek de bir şey ifade etmiyor yazılım kötü olduktan sonra bunu belirteyim.

SteeLl

Asistan
Reaksiyon puanı
72
O kadar iyi ki 12 Pro Max'den bile iyi. Öyle F/P ki devrim resmen devrim. Xiaomi muhteşem satıyor çok muhteşem yazılımı var inanılmaz güzel firma al seni 26. yüzyıla kadar götürür. Ben Xaiomi telefonumu en son 10 yıl önce şarj ettim hala %90 var. Şarj adaptörü bile hızlı şarj değil ama çok hızlı şarj ediyor 2011 yapımı çünkü. (!)

Şaka bir yana 2 yıl amiral gemisi Xaiomi deneyimi ile almayın derim. Cihaz bir kaç güncelleme ile takılmaya donmaya başladı sonra son güncelleme ile bitti cihaz resmen. Rn 8 var şu an o da ilk ve son güncellemesi ile takılmaya donmaya başladı. Çok iyi 12mp HDR fotoğraf render'ı aldığım cihaz arayüzde takılıyor hata veriyor.

Siz yine donanımı için almak istiyorsanız alın, fakat donanım pek de bir şey ifade etmiyor yazılım kötü olduktan sonra bunu belirteyim.
ben note 9 pro kullandım daha önce hıçbır sorun yaşamadım telefonu sattım mı 10 t lıte alıcam ben xıaomıden memnun kaldım

Reaksiyon puanı
6,371
ben note 9 pro kullandım daha önce hıçbır sorun yaşamadım telefonu sattım mı 10 t lıte alıcam ben xıaomıden memnun kaldım
Note 9 Pro'nun ilke ve son güncellemesini yapıp bir kaç ay daha kullandınız mı? Yoksa cihazı toplam bir kaç ay mı kullandınız?

Çünkü Rn 8 başlarda çok memnun ederken ilk ve son güncellemesi ile takılmaya donmaya, daha beter olmaya başladı.

Ve dediğim gibi istiyorsanız alın ve uzunca kullanın ne kadar kalitesiz bir yazılımı olduğunu göreceksiniz rakiplerine karşı.

SteeLl

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Note 9 Pro'nun ilke ve son güncellemesini yapıp bir kaç ay daha kullandınız mı? Yoksa cihazı toplam bir kaç ay mı kullandınız?

Çünkü Rn 8 başlarda çok memnun ederken ilk ve son güncellemesi ile takılmaya donmaya, daha beter olmaya başladı.

Ve dediğim gibi istiyorsanız alın ve uzunca kullanın ne kadar kalitesiz bir yazılımı olduğunu göreceksiniz rakiplerine karşı.
temmuz ayından berı kullanıyorum ve dun telefonu sattım

Reaksiyon puanı
6,371
temmuz ayından berı kullanıyorum ve dun telefonu sattım
Dediğim gibi Rn 8 de başlarda baya memnun ediyordu. Fakat güncelleme ile ki diğer küçük güncellemeler ile her şey daha kötü oldu. Özellikle kamerası o kadar daha kötü oldu ki, down grade çok fazla diyebilirim.

Kamer ara yüzü falanı geçtim kamera performansı da berbatlaştı resmen. İyi ki G-Cam var.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Mi 10T Lite almayı duşunuyorum cıhazda herhangıbır sorun yaşar mıyım ve kronık sorunları var mı ?
Alınır. İşlemci ve ses performansı bu fiyat bandında en iyisi. Geride kaldığı taraflar kamera ve ağırlık bunlar senin önceliklerinin arasında ilk sıralarda yer alıyorsa başka modellere yönelmeni tavsiye ederim.
İşi fanatiklik boyutuna getirmiş olanları dikkate alıp almamak da sana kalmış.

Son düzenleme:

emristy.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Bence almalısın.Ama bunun yerine Poco X3 NFC'de alabilirsin (Bütçen uygunsa Mi 10T almalısın bence :))

LoKi*

Doçent
Reaksiyon puanı
486
Bütçeyi arttırıp galaxy note 10 lite öneririm