Corsair Vs Steelseries

Berker Güler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Arkadaslar merhaba 1 ay icinde arctis 5 veya corsair void elite alicagim.Ikiside cok guclu kulakliklar karar vermesi nerdeyse
Imkansiz.Siz olsaniz arctis 5 mi corsair void
Elite rgb mi alirdiniz? Kullanim alanlarim:Fortnite/pc de bisey izlerken vs

Berker Güler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Ben şahsen Arctis 5 Alırdım.
Bende oyle dusunuyordum,ama yorumlara bakinca bircogu kisi agir ve boyunu agrittigini yazmis.Yorumunuz icin tesekkurler,ikisinden herhangi bi birini kullandiniz mi kullandiysaniz da hangisinden daha memnun kaldiniz

madSlowly

Profesör
Reaksiyon puanı
1,759
Bende oyle dusunuyordum,ama yorumlara bakinca bircogu kisi agir ve boyunu agrittigini yazmis.Yorumunuz icin tesekkurler,ikisinden herhangi bi birini kullandiniz mi kullandiysaniz da hangisinden daha memnun kaldiniz
Ben şahsen kullanmadım onu alıcaktım abim önerdi sonra Razer Tournament V2 modelini aldım.
Şuanda siparişte onu bekliyorum. Fakat Arctis 3 Gibi Windows Sonic için tasarlanan kulaklık değil @Sibraius tan destek alabilirsiniz.

RegoslaX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaslar merhaba 1 ay icinde arctis 5 veya corsair void elite alicagim.Ikiside cok guclu kulakliklar karar vermesi nerdeyse
Imkansiz.Siz olsaniz arctis 5 mi corsair void
Elite rgb mi alirdiniz? Kullanim alanlarim:Fortnite/pc de bisey izlerken vs
Bence Arctis 5 7.1 . hem yorumlara göre hemde en çok satanlara göre bakarsak yine Void Elite ama ikiside iş görür ama mikrofon çıkma olayını fln önem veririm dersen ona göre seç mikrofon olarak Void Elite nin Arctis 5 ten biraz daha önde olduğu söyleniyor kullaklıkların şeikklerinide göre seçmen önemli niri oval biri biraz daha değişik.Eğer özellik bakımından pek fark yok 2 side olur dersen gerisi sana kalmış ama şahsen bana kalırsa Arctris 5 çünkü mikrofonun saklanması fln konusunda daha iyi olacağını düşünüyorum

Berker Güler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29

madSlowly

Profesör
Reaksiyon puanı
1,759
Bence Arctis 5 7.1 . hem yorumlara göre hemde en çok satanlara göre bakarsak yine Void Elite ama ikiside iş görür ama mikrofon çıkma olayını fln önem veririm dersen ona göre seç mikrofon olarak Void Elite nin Arctis 5 ten biraz daha önde olduğu söyleniyor kullaklıkların şeikklerinide göre seçmen önemli niri oval biri biraz daha değişik.Eğer özellik bakımından pek fark yok 2 side olur dersen gerisi sana kalmış ama şahsen bana kalırsa Arctris 5 çünkü mikrofonun saklanması fln konusunda daha iyi olacağını düşünüyorum
Sizi anlayamadım şimdi Corsair mı öneriyorsunuz Steelseries mi ???
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman onu alırsanız iyi olabilir hem Void Elite her kulağa uymaz benim mesela uymuyor alamadım.

Berker Güler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Son düzenleme:

RegoslaX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Sizi anlayamadım şimdi Corsair mı öneriyorsunuz Steelseries mi ???
Benim şahsi düşüncem Arctris 5 ama özellik baıkmından void pro bi tık önde(bunu diğer inslanların düşüncesine göre yazdım ) onu belirtmek istedim

hakancoskun4891

Profesör
Reaksiyon puanı
757
@madSlowly, beni etiketlediğin için teşekkürler.

İkisi arasından Corsair Void Elite tercih ederdim.
benim corsair void proda 6-7 aylık bir deneyimim olmuştu abimin bilgisayarında bence tek eksi özelliği kablosuz olmaması olacaktır ama mikrofonu fln çok kaliteli ve ışığı çok hoş o kadar fazla yok ama bence bu iyi birşey çünkü benim kulaklığımda baya renk var ve gece uyurken zorluk çekebilirsin ışıktan

Berker Güler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
benim corsair void proda 6-7 aylık bir deneyimim olmuştu abimin bilgisayarında bence tek eksi özelliği kablosuz olmaması olacaktır ama mikrofonu fln çok kaliteli ve ışığı çok hoş o kadar fazla yok ama bence bu iyi birşey çünkü benim kulaklığımda baya renk var ve gece uyurken zorluk çekebilirsin

Yorumun icin sagol buyuk iht corsair alicam