5500 TL Tablet önerisi

TechArcH

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Merhabalar ben 5500 tl bütçeyle tablet almayi düşünüyorum. Mobil oyunlar ve ders notları için kullanacağim yani kalem de kullanırım ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler

MutluEmekli81

Asistan
Reaksiyon puanı
144

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,243
Kesinlikle iPad Air 4. S7 yanında vız gelir tırıs gider.

TechArcH

Asistan
Reaksiyon puanı
99
iPad Air 4 öneririm.
Ben de öyle düşunmekteyim ama 64 yeterli olur mu ve kalem ve kılıf pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

iPad Air 4 öneririm.
samsung galaxy tab s7 öneririm mobil oyunlarda çağ geçmiş bir tablet kalemide yanında var

kalemi ama ayrı almak zorunda
Malesef samsung düşünmüyorum dusunmek istemiyorum

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,030

Malesef samsung düşünmüyorum dusunmek istemiyorum
Yeterli olacağını düşünüyorum. Kalem ve kılıf da olsun isterseniz 8. Nesil de düşünebilirsiniz ama benim oyum Air 4'ten yana.

TechArcH

Asistan
Reaksiyon puanı
99

MutluEmekli81

Asistan
Reaksiyon puanı
144
ipad 8 128gb alıp yanında birde kalem alabilirsin oyunlarda güzel oynatıyor ama fornite oynatmıyor diye biliyorum

Reaksiyon puanı
6,373
Açıkçası iPad Air 4 alın demek isterdim fakat hem bütçeyi aşıyor hem de kalem ile iyice pahalılaşıyor.

Eğer o bütçeye çıkabilirim derseniz iPad Air 4 + kalem öneririm.

Eğer çıkamazsanız da Tab S7 öneririm. Kalemi kutusundan çıkıyor. TabS7+ var gayet açıkçası kullanışlılık ve uygulamalar anlamında sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum. Kalem ile yapılabilecek her şeyi pratik şekilde yapabiliyorsunuz. Çizim, notlar gibi her şeyde kolaylık sağlıyor aynı iPad gibi. Yazılım olarak da farkları yok S7 ile S7 plus'ın.

Son düzenleme:

TechArcH

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Açıkçası iPad Air 4 alın demek isterdim fakat hem bütçeyi aşıyor hem de kalem ile iyice pahalılaşıyor.

Eğer o bütçeye çıkabilirim derseniz iPad Air 4 + kalem öneririm.

Eğer çıkamazsanız da Tab S7 öneririm. Kalemi kutusundan çıkıyor. TabS7+ var gayet açıkçası kullanışlılık ve uygulamalar anlamında sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum. Kalem ile yapılabilece her şeyi pratik şekilde yapabiliyorsunuz. Yazılım olarak da farkları yok.
Tabletin birincisi appledir bütçem fazla olsa hiç düşünmeden ipad pro alırım çünkü tab s7 serisi güç olarak geri kalabiliyor ve diğer işlerde de okuduğum ve izlediğim kısmıyla apple başarılı

Reaksiyon puanı
6,373
Tabletin birincisi appledir bütçem fazla olsa hiç düşünmeden ipad pro alırım çünkü tab s7 serisi güç olarak geri kalabiliyor ve diğer işlerde de okuduğum ve izlediğim kısmıyla apple başarılı
Siz sürekli 4K video çekip editleyip bunların render'ını alacak mısınız?

Tabletin kamerası ile çok kaliteli filmler çekecek misiniz?

Ayrıca oyun demişsiniz, Tab S7 ve S7+ 120Hz ekrana sahip ve 90 FPS oyun destekliyorlar. iPad Air 4'ün ekranı 60Hz direkt.

Hala eğer çıkabiliyorsanız kalem ve Air 4 alın kesinlikle derim fakat bütçenize göre S7 mantıksız bir seçenek değil.

TechArcH

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Siz sürekli 4K video çekip editleyip bunların render'ını alacak mısınız?

Tabletin kamerası ile çok kaliteli filmler çekecek misiniz?
Hayır ama demek istediğinizi çok net anladım beni apple fanı olarak düşündünüz sanırım ama ben sadece araştırıp bu kadar yüksek para verirken herşeyi en iyi olsun istedigim için

Reaksiyon puanı
6,373
Hayır ama demek istediğinizi çok net anladım beni apple fanı olarak düşündünüz sanırım ama ben sadece araştırıp bu kadar yüksek para verirken herşeyi en iyi olsun istedigim için
Hayır tabii ki ben ailemden gördüğüm ahlak ile asla böyle bir çıkarım yapmam. Ki yapmamam gerek zaten.

Demek istediğim, bütçenize ve önceliklerinize göre Tab S7 çok mantıklı. Pratiklik, işlevsellik sıkıntılı değil. Ayrıca 90 FPS oyun desteği var. Yani hem bütçeniz hem öncelikleriniz için S7 çok mantıklı diye düşünüyorum.

Ve açıkçası tabletlere uygulanan güncelleme politikası telefonlar ile alakası olmadığı için 2 yıl gibi bir sürede performansı yarıya düşmeyecektir.

TechArcH

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Hayır tabii ki ben ailemden gördüğüm ahlak ile asla böyle bir çıkarım yapmam. Ki yapmamam gerek zaten.

Demek istediğim, bütçenize ve önceliklerinize göre Tab S7 çok mantıklı. Pratiklik, işlevsellik sıkıntılı değil. Ayrıca 90 FPS oyun desteği var. Yani hem bütçeniz hem öncelikleriniz için S7 çok mantıklı diye düşünüyorum.
Teşekkürler düşüneceğim gerçekten.