Önerim bu laptopu alıp; https://www.hepsiburada.com/lenovo-...nabilir-bilgisayar-82ey00cgtx-p-HBV000018O91SHerkese merhaba ben laptop alicam 8500 7000 TL arası oyuncu laptop u alicam bulamadim önerirseniz sevinirim
Önerin için teşekkürler
Yanında böyle bir monitör almanız; https://www.hepsiburada.com/samsung...cu-monitor-p-HBV00000JGUV3?magaza=HepsiburadaHerkese merhaba ben laptop alicam 8500 7000 TL arası oyuncu laptop u alicam bulamadim önerirseniz sevinirim
Evet çok güzel böyle bir şeyde düşünüyordum teşekkür lerYanında böyle bir monitör almanız; https://www.hepsiburada.com/samsung...cu-monitor-p-HBV00000JGUV3?magaza=Hepsiburada
Sizin öneriniz var miBence bu alınabilir ama yanına ssd gerekliCasper Excalibur G770.1075-bth0x Intel 10.nesil I7-10750h 16gb Ram 1tb Hdd 4gb Gtx1650 Dos Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Casper Excalibur G770.1075-bth0x Intel 10.nesil I7-10750h 16gb Ram 1tb Hdd 4gb Gtx1650 Dos yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Bence bunun Ram'i yetersiz kalabilir...
Sizin öneriniz var mi
.Bence bu alınabilir ama yanına ssd gerekli![]()
Alınmaz. Sırf bir RAM için ısınma sorunlu laptop alınmaz. SSD olmaması komedi resmen.Bence bu alınabilir ama yanına ssd gerekliCasper Excalibur G770.1075-bth0x Intel 10.nesil I7-10750h 16gb Ram 1tb Hdd 4gb Gtx1650 Dos Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Casper Excalibur G770.1075-bth0x Intel 10.nesil I7-10750h 16gb Ram 1tb Hdd 4gb Gtx1650 Dos yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
RAM herşey demek değildir. Önemli olan işlemci gibi parçalar ve ısınmadır, ayrıca tasarım ve uzun ömürlülüktür. Attığınız laptop saha sıcaklığı dışarı çıkaramayan ısınma sorunlu bir laptop. Ve Casper Excalibur modellerinin neredeyse hepsi böyle.Bence bunun Ram'i yetersiz kalabilir...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Casper Excalibur G770.1075-bth0x Intel 10.nesil I7-10750h 16gb Ram 1tb Hdd 4gb Gtx1650 Dos Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
.
Ki attığım modelde daha düşük fiyatına rağmen o laptoptan daha güçlü ve daha az ısınıyor. RAM yetersiz geldiğinde takviye yapılır ama sıcaklık ve iç parçalar imkansızdır.Bence bu alınabilir ama yanına ssd gerekliCasper Excalibur G770.1075-bth0x Intel 10.nesil I7-10750h 16gb Ram 1tb Hdd 4gb Gtx1650 Dos Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
![]()
Evet RAM herşey değildir ona katılıyorum. Ama günümüz oyunlarında 8 GB yetmiyor.. malesefAlınmaz. Sırf bir RAM için ısınma sorunlu laptop alınmaz. SSD olmaması komedi resmen.
RAM herşey demek değildir. Önemli olan işlemci gibi parçalar ve ısınmadır, ayrıca tasarım ve uzun ömürlülüktür. Attığınız laptop saha sıcaklığı dışarı çıkaramayan ısınma sorunlu bir laptop. Ve Casper Excalibur modellerinin neredeyse hepsi böyle.
Ki attığım modelde daha düşük fiyatına rağmen o laptoptan daha güçlü ve daha az ısınıyor. RAM yetersiz geldiğinde takviye yapılır ama sıcaklık ve iç parçalar imkansızdır.
8 GB Minimum diyebiliriz. 8 GB ile her oyunu açarsın. Yanlış bilgi.Evet RAM herşey değildir ona katılıyorum. Ama günümüz oyunlarında 8 GB yetmiyor.. malesef
Arkadaş monitörlü iyi olur dedi ama monitörsüz attığınız modeller iyiBütçeyi biraz artırabilirseniz kaçırmayın derim. Monitörü sonra da alabilirsiniz ancak işlemciyi ve ekran kartını değiştiremezsiniz.
Alternatif.
Gta 5+Discord açtığın zaman zorlanır sistem8 GB Minimum diyebiliriz. 8 GB ile her oyunu açarsın. Yanlış bilgi.
Anlatamadım herhalde. Önerdiğiniz laptop ısınma sorunlu, ve GTA 6 çıktığında (tabi çıkarsa) ısınmadan oynanmayacak. Gerekirse RAM takviyesi yapar.Gta 5+Discord açtığın zaman zorlanır sistem![]()
Ama her neyse işte sonuçta PC sürekli alınan bir şey değil Ve oyun teknolojileri sürekli gelişiyor. GTA 6 çıktığı zaman rahat oynar en azından arkadaş...
Siz yinede 16 GB almaya çalışın@Kritios
Doğru teşekkür ederimBütçeyi biraz artırabilirseniz kaçırmayın derim. Monitörü sonra da alabilirsiniz ancak işlemciyi ve ekran kartını değiştiremezsiniz.
Alternatif.
Evet öyle ama ben çok fazla seyahat yapıyorumBakın klişe olacak ama dışarıda kullanmayacaksanız hiç bir zaman, laptopa gerek yok GTX 1660 filan toplanır 8000 TL ye.
O zaman haklısınız laptop alın.Evet öyle ama ben çok fazla seyahat yapıyorum