Telofonum sıfırlandı içindekiler geri alınabilirmi?

Muzaffer Keleş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar herkese merhaba çok acil bir konu hemen konuya geçiyorum
Benim iphone 7 plus 32 gb lık bir telefonum var sabah şarja taktım ve biraz dolduktan sonra çıkardım bi arama yaptım telefon meşgule attı ve sonrasında kapandı şarja taktım açılmadı bekledim açılmadı sonra bilgisayar ve kablo işareti çıktı bende apple yetkili sevisine götürdüm ve telefonu sıfırladılar benim düm belgelerim fotoğraflarım videolarım gitti bu giden videoları geri alabilme şansım imkanım var mı bilen başına gelen varsa yazabilir mi
şimdiden teşekkürler

Kısaca: format atılan bir iphone den fotoğrafları kurtarabilir miyiz ?

Muzaffer Keleş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
bu internette silinen fotoğrafları geri alabilmek için programlar falan var onlarla yapabilmenin bi imkanı yok mu

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Arkadaşlar herkese merhaba çok acil bir konu hemen konuya geçiyorum
Benim iphone 7 plus 32 gb lık bir telefonum var sabah şarja taktım ve biraz dolduktan sonra çıkardım bi arama yaptım telefon meşgule attı ve sonrasında kapandı şarja taktım açılmadı bekledim açılmadı sonra bilgisayar ve kablo işareti çıktı bende apple yetkili sevisine götürdüm ve telefonu sıfırladılar benim düm belgelerim fotoğraflarım videolarım gitti bu giden videoları geri alabilme şansım imkanım var mı bilen başına gelen varsa yazabilir mi
şimdiden teşekkürler

Kısaca: format atılan bir iphone den fotoğrafları kurtarabilir miyiz ?
Yedek aldıysan evet.

Reaksiyon puanı
8,191
bu internette silinen fotoğrafları geri alabilmek için programlar falan var onlarla yapabilmenin bi imkanı yok mu
Onlar bir işe yaramıyor genelde. Sildiyseniz kurtarır en fazla sıfırladıysanız mümkün olmuyor. iCloud yedeğiniz varsa ordan geri yükleyebilirsiniz.