Özel kullanıcı başlığını üyeler de kullanabilmeli

Özel kullanıcı başlığını üyeler de kullanabilmeli mi?

• Evet

Kullanılan: 40 85.1%
  • Hayır

Kullanılan: 5 10.6%
  • Kararsızım

Kullanılan: 2 4.3%

• Kullanılan toplam oy
    47
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Birde o kategori gereksiz. Forum hakkında dursa bu önerileri de silip foruma önerileriniz konusuna atılmalı öneri yapıyoruz bu konudan yani foruma önerileriniz konusuna yazın diyip konu kilit.
Bilemiyorum da düşüncemi de belirtemiyorum onu görmüş oldum. Daha da öneri konusu açmam zaten. Söyle ve rahatla da takılmaya devam. Sırf bu konuyu açtığım için bile bana kin tuttuklarına adım gibi eminim.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Forum bozukken 4 5 ay dil döktük de anca düzeldi o hiç gelmez umutlanmayın :smile:

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Forumu forum yapan üyeler iken üyelerin istekleri dinlenmiyor çok enteresan...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne için 4 5 ay dil döktünüz hocam?
Forumda bir hata oluştu diye bir şey vardı. Kaç kez konu açtık yönetici halledicez halledicez dedi. Mesaj göndermek , bildirimlere bakmak zulümdü hatırlarsınız sizde eski üyelerdensiniz. Şükür onu yeni düzelttiler.

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503

Forumda bir hata oluştu diye bir şey vardı. Kaç kez konu açtık yönetici halledicez halledicez dedi. Mesaj göndermek , bildirimlere bakmak zulümdü hatırlarsınız sizde eski üyelerdensiniz. Şükür onu yeni düzelttiler.
Anladım. 5 ocak- 5 şubat arasında düzelttiler sanırım. O aralar forum da yoktum ben gitmeden önce hala devam ediyordu.

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,538
Bilemiyorum da düşüncemi de belirtemiyorum onu görmüş oldum. Daha da öneri konusu açmam zaten. Söyle ve rahatla da takılmaya devam. Sırf bu konuyu açtığım için bile bana kin tuttuklarına adım gibi eminim.
Adamlar ciddi ciddi zorlarına gitti diye silip uyarı puanı verdiler, şu son iki işi halledeyim giderim, oyum evet.
Yok, yönetim herşeyi çok iyi bilir, bizim neyimize ki tavsiye veriyoruz (!)

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Arkadaşlar mantığınız nasıl çalışmakta anlamış değilim. Kimseye kısıtlama vs. getirdiğimiz yok. Siz kendi kafanızda kuruyor ve kendi kafanızda yorumlayıp ortalığı sadece kırdırıyorsunuz.

Bunu artık kasıtlı olarak yaptığınızı düşünmeye başlamadım değil. Şuana kadar kime öneri sunmayın demişiz? Kim öneri yapmışta kimin önerisini doğru düzgün tartışıp sonuca kavuşturmamışız.

Eleştiri olsun amaan nasıl olursa olsun mantığı ile ilerliyor gibisiniz.

Her kullanıcının yada belli bir mesaj sayısının sonrasında bu ayrıcalığı tanıdığımızda diğer kullanıcılara bu hak tanınmadığından dolayı onlar ne düşünebilirler? Bunu düşündünüz mü?

Ayrıca konu kilitlediğimiz de yok, böyle bir durumda neden bu şekilde davranışların sergilendiğini merak ediyorum?

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Arkadaşlar mantığınız nasıl çalışmakta anlamış değilim. Kimseye kısıtlama vs. getirdiğimiz yok. Siz kendi kafanızda kuruyor ve kendi kafanızda yorumlayıp ortalığı sadece kırdırıyorsunuz.

Bunu artık kasıtlı olarak yaptığınızı düşünmeye başlamadım değil. Şuana kadar kime öneri sunmayın demişiz? Kim öneri yapmışta kimin önerisini doğru düzgün tartışıp sonuca kavuşturmamışız.

Her kullanıcının yada belli bir mesaj sayısının sonrasında bu ayrıcalığı tanıdığımızda diğer kullanıcılara bu hak tanınmadığından dolayı onlar ne düşünebilirler? Bunu düşündünüz mü?

Ayrıca konu kilitlediğimiz de yok, böyle bir durumda neden bu şekilde davranışların sergilendiğini merak ediyorum?
Abi o zaman forum hakkında ve moderatör eleştirdiğim konu niye çöpe atıldı ben sadece onun cevabını almak istiyorum. Kasıtlı olan bir şey yok. Kural ihlali dedin, hangi kuralı ihlal ettim diye soruyorum onu da söylemiyorsun. Eğer ki sonradan kural eklemezseniz ben önceki kurallara göre açtım ondan eminim. Ben buradayım bekliyorum eğer yanlışsam da sizi gereksiz yere meşgul ettiğim için özür dileyip çeker giderim. Benim diyeceğim bu kadar.

"Her kullanıcının yada belli bir mesaj sayısının sonrasında bu ayrıcalığı tanıdığımızda diğer kullanıcılara bu hak tanınmadığından dolayı onlar ne düşünebilirler? Bunu düşündünüz mü?"

Ben de bu ayrıcalık yönetim ekibine neden tanınıyor da bize tanınmıyor diyorum şimdi. Öyle ya bizde de olsun isteriz ya da yorum kısıtlaması olmasın herkes kullanabilsin.

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,538

Benim profil mesajımı sildiler, neden diye sordum cevap vermediler. Sözde sebep "tartışma başlayabilirmiş" bide konu açıp uyarı puanı almayanlar var. Tartışma o dur. Madem eleştiri kaldıramıyacak forum, o zaman eleştirilecek hareketler yapmasın yöneticiler. Sırf bu yöneticilerin umursamazlık yüzünden forumu bıraktım.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Üstte BAN gifi atmışsınız. Arkadaş espirili bir şey paylaşmamış fikrini sunmuş alta da artık şaka yapmıyorum demişsiniz. Baştan şaka dememişsiniz nasıl anlamamızı bekliyorsunuz?
E mesaj atsın alsın? Mesaj atmak yasak değil ki forumda. Şu an da bize bu hak tanılmıyor bizim ne düşündüğümüzü düşündünüz mü hiç?

Selamlar,

Forum standartlarının dışına çıkmadan şöyle bir özellik kattık;

https://forum.shiftdelete.net/hesap/hesap-detaylari

bölümünden "Özel başlık" alanını doldurabilirsiniz.

;)

NOT: Tasarımsal bir ayar yapalım aktif edeceğim birazdan.
Teşekkürler önerileri dinlediğiniz ve geribildirimde bulunduğunuz için :blush:

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Selamlar,

Forum standartlarının dışına çıkmadan şöyle bir özellik kattık;

https://forum.shiftdelete.net/hesap/hesap-detaylari

bölümünden "Özel başlık" alanını doldurabilirsiniz.

;)

NOT: Tasarımsal bir ayar yapalım aktif edeceğim birazdan.
Teşekkür ederiz.

Söz konusu arkadaşın samimiyetine güvendiğim için aslında o şekilde bir paylaşım yaptım ancak anlamayacağını düşünmemiştim. Ancak bundan sonra anladım.
Benim hatam varsa kabul ederim ancak son olaylardan sonra o şekilde düşünmenizi beklemiyordum.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Benim hatam varsa kabul ederim ancak son olaylardan sonra o şekilde düşünmenizi beklemiyordum.
Beni olaylar etkilemez, ben A kişisi için ne düşünüyorsam burada X kişisi içinde aynı şeyi düşünürüm. Yani anlayacağınız moderatör arkadaşım olsun yada SDN Forum üyesi olan bir arkadaşım olsun, hepsi benim gözümde aynıdır. Değerli olduğunuzu bazen unutabiliyorsunuz.

Developer

admin
Yönetici
Reaksiyon puanı
1,596
Şu anda oky.

Renk konusunu mavi yaptım. Aranızda kararlaştırın bana bilgi verin hangi rengi isterseniz ayarlarım.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Belli bir karakter kısıtlaması olması şart olabilir. Kitap yazılmasın.. :p

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Beni olaylar etkilemez, ben A kişisi için ne düşünüyorsam burada X kişisi içinde aynı şeyi düşünürüm. Yani anlayacağınız moderatör arkadaşım olsun yada SDN Forum üyesi olan bir arkadaşım olsun, hepsi benim gözümde aynıdır. Değerli olduğunuzu bazen unutabiliyorsunuz.
Peki öyle olsun. Daha da uzatmanın bir mantığı yok. Bizi dikkate alıp, getirdiğiniz için teşekkür ederiz. Benim o iki konuyu ne zaman konuşacağız?

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Benim o iki konuyu ne zaman konuşacağız?
Onunla ilgili kendi profilimde sana açıklama yaptım, aşırı derecede yoğun bir tempo içerisinde çalışıyorum şuan. Hafta sonu halledeceğiz.

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,538
Ben hissetmedim o değeri, moderatörlere teker teker yazdım, hani derim meşguldür, hepsi mi meşgul olur.
Screenshot_2021-02-12-16-37-30.png
Valla önemsiyorsanız insanları bana kasıt yapıyor olmalısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...