• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

S10 Plus vs Realme 7 Pro

yolsuzyolcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar merhaba, Realme 7 Pro aldım ama telefonun sorunları var. Bildirimler geç geliyor, ağdan çıkıp mobil veriye giriyorum sonra o takilinca Wi-Fi'a giriyorum.
Fiyatlara göz gezdirince benimkini satıp sıfır S10 Plus almam için 2300 TL kadar üste vermem gerekiyor.
Sizce 2 telefon arasinda 2300 TL'lik fark var mıdır? S10 Plus ön ve arka kamera konusunda Realme 7 Pro'dan ciddi düzeyde önde midir?

S10 Plus'ı kesinlikle tercih ederim amiral gemisi sonuçta segment farkı !

Biri amiral gemisi biri orta segment. Tabii ki de gözle görülür farklar mevcut.
s10 plus 1 buçuk yıl daha eski bir telefon ve bataryasından çok memnun değiller sanırım o yüzden kafam karıştı.Ama kamera önemli s10 plus fark atıyordur kamerada diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

S10 Plus'ı kesinlikle tercih ederim amiral gemisi sonuçta segment farkı !
s10 plus 1 buçuk yıl daha eski bir telefon ve bataryasından çok memnun değiller sanırım o yüzden kafam karıştı.Ama kamera önemli s10 plus fark atıyordur kamerada diye düşünüyorum

Son düzenleme:
2 yıllık olması sorun değil, kamera benim için çok önemli ve bataryadan çok beklentim yok diyorsanız S10+'a geçilir.

Bir S10 kullanıcısı olarak söylüyorum pil sizin için önemliyse hiç bakmayın derim.

Arkadaşlar merhaba, Realme 7 Pro aldım ama telefonun sorunları var. Bildirimler geç geliyor, ağdan çıkıp mobil veriye giriyorum sonra o takilinca Wi-Fi'a giriyorum.
Fiyatlara göz gezdirince benimkini satıp sıfır S10 Plus almam için 2300 TL kadar üste vermem gerekiyor.
Sizce 2 telefon arasinda 2300 TL'lik fark var mıdır? S10 Plus ön ve arka kamera konusunda Realme 7 Pro'dan ciddi düzeyde önde midir?
İki telefon arasında 2300 TL lik fark var.Birisi amiral gemisi diğeri orta üst segment cihaz.S10 plus kamerada Fotoğraf olsun,video olsun daha başarılı.S10 plusın dezavantajı 2 yaşında olması ve batarya performansının ortalama olması.Bunlar sorun değilse ve güncelleme olaylarına bu saatten sonra bulaşmam diyebiliyorsan S10 plus alabilirsin.

S10 plus daha iyi

Tabi ki s10+
Realme 7 pro stok azaldığı için 4000 tl ye kadar çıkmış durumda
Realme 7 pro yerine de galaxy note 10 öneririm