HiçGüleceğimYoktu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4,093
Bruh dediğiniz anlar ?
Dağlar yıkılır, seller durur, gökyüzü kırmızı olur. Yani kötü bir şey gerçekleşir.Bruh moment ne ki?
![]()
Artık Türk DC'lerindede. Ama ben Bruh'a karşıyım, Ğ kullanıp dilimizi kullanmak gerek (!)Yabancı Discord sunucularında olabiliyor.![]()
Yaş bir engel değil kiBruh moment oyle bir andır ki sevdigim kizin benden büyük olma ihtimali vardır
Ne bu kıyametin bir altı mıDağlar yıkılır, seller durur, gökyüzü kırmızı olur. Yani kötü bir şey gerçekleşir.
Kızın burcu balık burcu onlar şubat martta doguyomus bende nisanda doğdum (yarın sorcam ona kacta doğdun diye.)Artık Türk DC'lerindede. Ama ben Bruh'a karşıyım, Ğ kullanıp dilimizi kullanmak gerek (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaş bir engel değil ki![]()
Onun gibi bir şey.Ne bu kıyametin bir altı mıOnun
Aynı sorunu ben yaşadım. Ancak sebep bilgisayarı kapat tuşundan kapatmadığım içinmişBruh moment öyle bir andır ki; internete giremiyorum diye birsürü işlem yaparsın, driver kurarsın ama sorun ethernet kablosunun tam takılı olmamasıdır.
En azından oyun iniyorBruh moment öyle bir andır ki cyberpunk 2077 indir 5 mb yere tıkladığın anda cyperbunk yerine super mario bros iniyordur
Cidden mi? O kadar boşuna uğraştık yani.Bruh moment öyle bir andır ki; internete giremiyorum diye birsürü işlem yaparsın, driver kurarsın ama sorun ethernet kablosunun tam takılı olmamasıdır.
Hayır o değil bu. Bu eskiden olmuştu. O sorun hala devam ediyor. Yarın peppermint deneyeceğim.Cidden mi? O kadar boşuna uğraştık yani.![]()
O biraz saçma olmuş: emektar zaten eski mod veya içerik üreticisi oluyor.Bruh moment öyle bir andır ki içerik üreticisi olduğu sanıp emektar olmuşsundur
Peki kim cyberpunk'un beş mb olduğunu düşünüp tıklar ki?Bruh moment öyle bir andır ki cyberpunk 2077 indir 5 mb yere tıkladığın anda cyperbunk yerine super mario bros iniyordur
Bir oyunda mı?(muhtemelen bir oyunda ama ben soruverdim işte)Bruh moment öyle bir andır ki 780 tl verdiğim bıçağı artık sevmiyorumdur.
(Yaşandı
CS:GO da.Bir oyunda mı?(muhtemelen bir oyunda ama ben soruverdim işte)
Hangi bıçak acaba ?Bruh moment öyle bir andır ki 780 tl verdiğim bıçağı artık sevmiyorumdur.
(Yaşandı
Windowsfx olsaydı daha mantıklı olurdu.Bruh moment öyle bir andır ki Windows 11 çıktığı sanıp indirirken Windows 11 yerine debian 8 kde indirmeye çalışıyorsundur