Android sürüm yükseltme

Reaksiyon puanı
207
Merhaba arkadaşlar benim bir tabletim var android 4.4.2 onu yükseltmek istiyorum ama yükselmiyor internette yapıyorlar ama root istiyor, root olunca da bazı uygulamalar çalışmaz dediler hata vs dediler bende saf android yapsam android sürümü yükselir mi hem dahada hızlı oluyormuş doğrumu şişede dediğim robotlu video aşagıda

Tablet: Hometech Premıum Tab7 IPS

Video:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up

Hiç anlayan yokmu

Son düzenleme:

ılgaz37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
o cihaza hiç bişi olmaz maalesef

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Merhaba arkadaşlar benim bir tabletim var android 4.4.2 onu yükseltmek istiyorum ama yükselmiyor internette yapıyorlar ama root istiyor, root olunca da bazı uygulamalar çalışmaz dediler hata vs dediler bende saf android yapsam android sürümü yükselir mi hem dahada hızlı oluyormuş doğrumu şişede dediğim robotlu video aşagıda

Tablet: Hometech Premıum Tab7 IPS

Video:

Up

Hiç anlayan yokmu
Sanırım ROM atılabiliyor. Ama senin için zorunlu değilse o sürümde kalmanı tavsiye ederim. Zayıf bir tablete benziyor ve yeni bir sürüm onu çok zorlar.

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,598
Rootlamadan yapamazsın ki, root atınca da cihaza virüs bulaşırsa kurtarman zor olur. Virüs bulaştırmazsan sıkıntı yok, bir de garanti dışı kalır ama o sürümdeki bir cihazın garantisinin kaldığını sanmıyorum.

ılgaz37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
bu konu hakkında bilgin yok sanırım. cihaza rom atmak istiyorsan o cihaz için bir geliştirici yaPMışsa atarsın. senin cihaz için birinin rom yapma ihtimali binde 5 falan. root başka bir olay. bunlar ayrı şeyler.

benden tavsiye ikisine de bulaşma. yanlış işlem yaparsan cihaz bootlop olur. stok romu da zor bulursun. sonra servis bir rom atmaya 200 tl ister