Kasa Ve Psu Tavsiyesi ?

realyurtseven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Merhaba dostlar kasamı ve psu yu değiştireceğim. 750w değerinde PSU ve hava akışı iyi olan bir kasa tavsiyesi istiyorum ikisi toplam 1500 TL civarlarında olursa güzel olur şimdiden teşekkürler.
Benim göz atıp beğendiğim ürünler de şu şekilde;

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Merhaba dostlar kasamı ve psu yu değiştireceğim. 750w değerinde PSU ve hava akışı iyi olan bir kasa tavsiyesi istiyorum ikisi toplam 1500 TL civarlarında olursa güzel olur şimdiden teşekkürler.
RGB mi istersin yoksa sade bir kasa mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

PSU :

Kasa:

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Senin bütçeyi geçiyor ama güzel bir kasadır kendisi. İstersen bak. İncelemesi de var.
650W bir şey istersen MB511 de olabilir. Bunun da incelemesi var.

realyurtseven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Öncelikle ikisine ayrı ayrı değilde aynı alabilirsin yani PSU lu kasa
Evet bende öyle düşündüm ancak bu tarz önü kapalı olan kasalarda maalesef hava akışı berbat durumda.

RGB mi istersin yoksa sade bir kasa mı?

PSU :

Kasa:
ARGB düşünüyorum, gece lambası tarzında bir şey kullanmadığım için hem görüntü hemde aydınlatma açısından ilgimi çekiyor.

Senin bütçeyi geçiyor ama güzel bir kasadır kendisi. İstersen bak. İncelemesi de var.
650W bir şey istersen MB511 de olabilir. Bunun da incelemesi var.
Ön kısmı cam olan bir kasa düşünmüyorum zaten elimdeki kasa şuan bu tarzda bir kasa ve soğutma konusunda aşırı yetersiz. Benim istediğim tür sadece yan kısmı cam ön ve üstte ızgara + fan bu tarzda öneri bekliyorum.

Reaksiyon puanı
169
Evet bende öyle düşündüm ancak bu tarz önü kapalı olan kasalarda maalesef hava akışı berbat durumda.

ARGB düşünüyorum, gece lambası tarzında bir şey kullanmadığım için hem görüntü hemde aydınlatma açısından ilgimi çekiyor.

Ön kısmı cam olan bir kasa düşünmüyorum zaten elimdeki kasa şuan bu tarzda bir kasa ve soğutma konusunda aşırı yetersiz. Benim istediğim tür sadece yan kısmı cam ön ve üstte ızgara + fan bu tarzda öneri bekliyorum.
Hemn buluyorum

PSU -
RGB KASA -
DOSTUM AL SANA BİN TL YE KASA PSU 500DE CEBİNDE KALSIN

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Kasa ideal ama o PSU'ya bulaşma. C4 sınıfında. Hiç yanaşma.