- Reaksiyon puanı
- 3,580
Merhaba arkadaşlar sizce aşağıdaki antivirüslerden hangisi android için daha iyi olur ya da aşağıdakilerden başka öneriniz var mı ?
Eset tavsiye ediyorum 7 yıldır kullanmaktayım ve çok memnunum üstündede 3 yıllık lisansımda var tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar sizce aşağıdaki antivirüslerden hangisi android için daha iyi olur ya da aşağıdakilerden başka öneriniz var mı ?
İyi mi,deneme sürümü var mı bir deneyemDr. Web space. Almak isteyenler için söyleyeyim, 1 yıllığı 39 TL yapmışlar. Para yükleyip alıcam bugün.
14 gün deneme var ama kampanya 1-7 Şubat arasıİyi mi,deneme sürümü var mı bir deneyem
Sizce iyi iş görür ve güvenilir mi ilk defa duydum da14 gün deneme var ama kampanya 1-7 Şubat arasıEkli dosyayı görüntüle 137353
Android için kullanılabilecek en iyi antivirüs yazılımı.Sizce iyi iş görür ve güvenilir mi ilk defa duydum da
bu resimdekilerin hangisi,link atar mısınızAndroid için kullanılabilecek en iyi antivirüs yazılımı.
bu resimdekilerin hangisi,link atar mısınız
Dr. Web space. Almak isteyenler için söyleyeyim, 1 yıllığı 39 TL yapmışlar. Para yükleyip alıcam bugün.
Hayır, bu ömür boyu olan.yani bu mu
![]()
Dr.Web Security Space Life - Apps on Google Play
Comprehensive protection from all types of threats for Android mobile devicesplay.google.com
TeşekkürlerHayır, bu ömür boyu olan.
![]()
Dr.Web Security Space - Apps on Google Play
Comprehensive protection from all types of threats for Android mobile devicesplay.google.com
Bunu yükle, uygulama içinden 14 günlük demoyu etkinleştir.
Ne yaptınız o telefona ?Ekli dosyayı görüntüle 137355Benim bu telefondan bir an önce kurtulmam lazım.
Malwarebytes derim.Merhaba arkadaşlar sizce aşağıdaki antivirüslerden hangisi android için daha iyi olur ya da aşağıdakilerden başka öneriniz var mı ?
TeşekkürlerMalwarebytes derim.