Mesaj otomatik birleştirildi:
sürekli farklı yerlerde beliriyor ismlendiremediğim için de youtubea falan bakamıyorum
video linki:
Son düzenleme:
i7-4790Ekran kartında veya kabloda bir problem olabilir. sistemin nedir? eğer işlemcinde dahili grafik birimi varsa ekran kartını çıkarıp anakart üzerinden görüntü almayı denersin. Onun haricinde driverlerin güncel olduğuna ve sıcaklıkların normal olduğuna emin olun.
i7-4790
rx 460 graphics
sıcaklıklar normal
Bunları denedikden sonra faeklı bir monitördede deneyebilirsin belki sorun paneldedir.Ekran kartında veya kabloda bir problem olabilir. sistemin nedir? eğer işlemcinde dahili grafik birimi varsa ekran kartını çıkarıp anakart üzerinden görüntü almayı denersin. Onun haricinde driverlerin güncel olduğuna ve sıcaklıkların normal olduğuna emin olun.
monitörümde bır sıkıntı yok başka bilgisayarlarda da denedim.Bunları denedikden sonra faeklı bir monitördede deneyebilirsin belki sorun paneldedir.
ekran kartını sökmeyi biliyorum ama anakarttan nasıl görüntü alacağım?İşlemcinde dahili grafik var. Ekran kartını çıkarıp anakart üzerinden görüntü almayı denermisin?
aygıt yoneticisinden silsem olur mumonitörümde bır sıkıntı yok başka bilgisayarlarda da denedim.
ekran kartını sökmeyi biliyorum ama anakarttan nasıl görüntü alacağım?
Arkadaş anlatmış, bunlarıda deneyin.Ekran kartında veya kabloda bir problem olabilir. sistemin nedir? eğer işlemcinde dahili grafik birimi varsa ekran kartını çıkarıp anakart üzerinden görüntü almayı denersin. Onun haricinde driverlerin güncel olduğuna ve sıcaklıkların normal olduğuna emin olun.
PCyi açıp ekran kartını söküp kabloyu anakarta bağlayacaksın ve açacaksın.monitörümde bır sıkıntı yok başka bilgisayarlarda da denedim.
ekran kartını sökmeyi biliyorum ama anakarttan nasıl görüntü alacağım?
aygıt yoneticisinden silsem olur mu
Driverlarım güncel,sorun büyük ihtimal dönüştürücüde veya kabloda.Arkadaş anlatmış, bunlarıda deneyin.
Peki.Şimdi deneyemem sabah deneyeceğim.PCyi açıp ekran kartını söküp kabloyu anakarta bağlayacaksın ve açacaksın.