furkan221635
Doçent
Arkadaşlar elimde MSI Optix MAG272CQR var. Biraz ghosting sıkıntısı var değişim istesem düzelir mi yoksa bu modeldeki tüm MAG272CQR'larda bu sorun mu vardir?
Bence siz kafanıza takıyorsunuz, sanırsam diğer konularda da şüpheniz vardı, belirtmiştiniz. Sürekli kafanızı kurcalıyorsa iade edin, başka modele yönelin.Arkadaşlar elimde MSI Optix MAG272CQR var. Biraz ghosting sıkıntısı var değişim istesem düzelir mi yoksa bu modeldeki tüm MAG272CQR'larda bu sorun mu vardir?
Almışken sıkıntısız bir sistem almak istiyorum.Bence siz kafanıza takıyorsunuz, sanırsam diğer konularda da şüpheniz vardı, belirtmiştiniz. Sürekli kafanızı kurcalıyorsa iade edin, başka modele yönelin.
Ben olsam ben değiştirirdim galiba, çünkü ben de kafama takıyorum. Param boşa gidiyormuş gibi hissediyorum. (Bozuk mâl aldığım için.)Almışken sıkıntısız bir sistem almak istiyorum.
Bu modele benzer ne var alternatif?O modelde zaten bolca Ghosting, ışık sızması ve ölü piksel şikayetleri var.
Ips paneller curved olmuyor. Curved bir model istiyorum.
Stok ne zaman gelir bilmiyorum, mail atabilirsin.Bu modele benzer ne var alternatif?