Resim atar mısınız?Telefon Huawei Y7 2018 model şifresini unuttum format atcaktım ama ses ve güç tuşuna basılı tutunca software install failed hatası veriyor çözümü nedir hiç olmadı bi telefoncuya götürsem yapabilirmi
Ben tableti formatlamiştim yaptığım işlemler şöyleTelefon Huawei Y7 2018 model şifresini unuttum format atcaktım ama ses ve güç tuşuna basılı tutunca software install failed hatası veriyor çözümü nedir hiç olmadı bi telefoncuya götürsem yapabilirmi
Profesör hoşgeldinResim atar mısınız?
Anladığım kadarı ile karşısına o ekran gelmiyor.Ben tableti formatlamiştim yaptığım işlemler şöyle
1-Tableti kapattım
2-Ses tusunun artırma tarafıyla kapatma tuşuna 10-15 saniye basılı tuttum
3-Karşıma ekran geldi ismi hatirlamadim
4-Ses azaltma tuşu ile reset kısmına geldim
5-Güç tuşuna basıp onayladim ve tablet resetlendi 3-5Dk sürdü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Profesör hoşgeldin
Hepsi aynı recovery kullanmıyor. Bende şu şekilde meselaBen tableti formatlamiştim yaptığım işlemler şöyle
1-Tableti kapattım
2-Ses tusunun artırma tarafıyla kapatma tarafına 10-15 saniye basılı tuttum
3-Karşıma ekran geldi ismi hatirlamadim
4-Ses azaltma tuşu ile reset kısmına geldim
5-Güç tuşuna basıp onayladim ve tablet resetlendi 3-5Dk sürdü
Anladığım kadarı ile karşısına o ekran gelmiyor.
Çöken HUAWEI cihaza ne yapmalısınız bunu yapmaya çalışın.aynen bu bana gelen ekran
Resim atar mısınız?internetten buldum ama bana gelen ekranda aynı bu
O zaman tek çözüm bootloader ı açıp geri kilitlemek. Kötü tarafı ise bu işlemin ücretli olması. Bunu demek istemezdim ama telefoncuya götürün, bootloader açılırken bu sefer telefon harf brick olur birde onunla uğraşmak zorunda kalırsınız.hayır ben telefonu kapatıyorum sonra ses tuşu ile telefon açma kapama tuşuna aynı anda basılı tutuyorum huawei ve android simgesi geliyor sonra EMU gibi bir şey yazıyor hemen ardından bu çıkıyor
benim için sıkıntı değil telefonu kullanaileyim yeter çarşıda vs bi telefoncu yaparsa internette falanda doğru dürüst çözüm yolu bulamadım acaba telefoncudamı yapamaz fln diye korktum birazTelefoncuya götürsem telefoncunun yapabileceği bir işlemmmi ?
kısacası telefoncuya götürmek en mantıklı şey olur yani?O zaman tek çözüm bootloader ı açıp geri kilitlemek. Kötü tarafı ise bu işlemin ücretli olması. Bunu demek istemezdim ama telefoncuya götürün, bootloader açılırken bu sefer telefon harf brick olur birde onunla uğraşmak zorunda kalırsınız.
Yapamayacak telefoncu olduğunu düşünmüyorum.Telefoncuya götürsem telefoncunun yapabileceği bir işlemmmi ?
benim için sıkıntı değil telefonu kullanaileyim yeter çarşıda vs bi telefoncu yaparsa internette falanda doğru dürüst çözüm yolu bulamadım acaba telefoncudamı yapamaz fln diye korktum biraz
kısacası telefoncuya götürmek en mantıklı şey olur yani?