Korkularımı nasıl yenerim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Umbre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Umbre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Ya arkadaşlar olay yaklaşık 1 yıl önce oldu 2020 nisanıydı şuan 16 yaşındayım o zaman eski olgunluğa erişemediğim için önüme gelene gereksiz yere küfür ediyordum discord da takılırken bir tane adama ailevi küfür ettim adam adımı soyadımı nerde yaşadığımı okulumu bile bulmuştu ve ettiğim küfürlerin hepsinin fotosunuda almıştı. 26 yaşında çıkmıştı sövdüğüm adam ve beni mahkemeyle korkuttu. Sonra gittim köpek gibi yalvarmıştım o adama bağışlasın diye sonra bağışladım dedi bir daha yaparsan affetmem vs dedi sonra gitti. Ettiğim küfürlerin ss lerini almıştı bana bile atmıştı ya şimdi yeniden ortaya çıkar bişey olur diye korkuyorum ne yapmalıyım? Dalga geçti demeyin sesli konuştum adamla.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
Bir şey olmaz merak etme. Dava açsada direkt salarlar. Reşit bile olsan hakime rüşvet vermediği sürece bir şey olmaz. Ama yinede bundan cesaret alıp her önüne gelene sövme adam manyak çıkarsa katilin bile olabilir. Bende davayla küfür edenleri korkuturdum eskiden bu sayede bir çok küfürbazın küfüre tövbe etmesini sağladım.

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
Git yine söv o kadar korkutmuş. ? Tabiki de şaka @rover_xp'nin dediği gibi kimin ne çıkacağı belli değil bir daha yapmazsınız zaten reşit bile değilsiniz mahkemeye verse bile senin haberin olmadan düşer dava bunu düşünmek bile çok saçma.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Git yine söv o kadar korkutmuş. ? Tabiki de şaka @rover_xp'nin dediği gibi kimin ne çıkacağı belli değil bir daha yapmazsınız zaten reşit bile değilsiniz mahkemeye verse bile senin haberin olmadan düşer dava bunu düşünmek bile çok saçma.
Dava düşmez. En azından ailesine kağıt gider.

Korkunuzu yenmeyin. Korkmalısınız zaten.

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,975
Korkulacak bir şey yok. Çocuklar için çocuk ıslah evleri var. Büyüklerden ayrı bir hapihaneye düşersin.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
Korkulacak bir şey yok. Çocuklar için çocuk ıslah evleri var. Büyüklerden ayrı bir hapihaneye düşersin.
Adamı kesmedi sadece ona sövdü. Her küfür eden çocuk ıslah evine atılsaydı lol tr sunucusunda oynayanların %80'i orda olurdu.

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,975
Bu sabah yakalamışlar çocuğu. Artık ses yok kendisinden.

umit4421

Profesör
Reaksiyon puanı
1,114
Hiçbir şey olmaz avukat gitmek 1500tl' den başlıyor sürekli avukatın yanına mahkemeye gitmekle de uğraşmaz.

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,975
Dava açmak için Avukat'a gerek yok. Bir dilekçe veriyorsun, o kadar. Bir de damga pulu ödüyorsun.

Necla123??

Asistan
Reaksiyon puanı
199
Dikkat etmen lazım olup bimiş bisey artık korkmaman lazım . Allah yardım etsin