aliyasiny65
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,277
Geçebilirsiniz. performansda iyileşmeler olacaktır.
Üçünün de Linux desteği var. Ama Chrome yerine Chromium kullanacaksın, zaten aynı haltın laciverti.oyun oynamıyorum işte bi chrome discord olsa yeter bide zoom
Genel olarak zaten açık kaynak kodlu ve özgür bir yazılım sizden niye lisans istesin ki?
Bu programların hepsi var hatta GNU/Linux dağıtımlarına özel Zoom programının Türkçe yamasını bile yaptık:oyun oynamıyorum işte bi chrome discord olsa yeter bide zoom
forum.shiftdelete.net
ben opera gx kullanıyom zatenÜçünün de Linux desteği var. Ama Chrome yerine Chromium kullanacaksın, zaten aynı haltın laciverti.
İndir rufusla yazdır açılınca yönergelere göre kuracaksınabi sen yanlış anladın nasıl kuracağımla ilgili sordum linuxu
abi peki cura felan kurabilir miyim 3d yazıcı içinBu programların hepsi var hatta GNU/Linux dağıtımlarına özel Zoom programının Türkçe yamasını bile yaptık:
![]()
Zoom Türkçe Yama | Linux'ta Zoom'u Türkçe Yapma (GNU/Linux)
YAMA NASIL KURULUR? @GNU or NOT ve @Ram_kafasi tarafından sizlere daha anlaşılabilir ve düzgün bir deneyim sunmak için yapılmış olan Zoom Türkçe yama projemiz bugün kararlı sürümünü oluşturdu,kullanmak isteyen kişiler Ramkafasi/zoomtryama sitesinden yamayı indirip kolayca bilgisayarlarına...forum.shiftdelete.net
peki ben mobilden kuracam kaç gb int yerİndir rufusla yazdır açılınca yönergelere göre kuracaksın
Evet.abi peki cura felan kurabilir miyim 3d yazıcı için
Bildiğim kadarıyla o programın da GNU/Linux dağıtımlarına desteği olduğundan dolayı evet.abi peki cura felan kurabilir miyim 3d yazıcı için
Nasıl yani iso dosyasını mobilde mi indireceksin?peki ben mobilden kuracam kaç gb ram yer
Bazı programlar ile telefondan da USB belleğe yazdırma işlemi yapılabiliyor.Nasıl yani iso dosyasını mobilde mi indireceksin?
Biliyorumda tam dediğini anlamadıydım öyle mi yapacak?Bazı programlar ile telefondan da USB belleğe yazdırma işlemi yapılabiliyor.
Hangi dağıtımı indireceksen ona göre. Ortalama 2-3 GB.peki ben mobilden kuracam kaç gb int yer
Mobil veriden indirecek.Biliyorumda tam dediğini anlamadıydım öyle mi yapacak?
Kurabilirsin. Linux desteği bulunuyor. Appİmage halinde sitesinden indirebilirsin.abi peki cura felan kurabilir miyim 3d yazıcı için
yok mobil interetle yükleyecem demek istemiştimBiliyorumda tam dediğini anlamadıydım öyle mi yapacak?
ISO dosyası kadar gidecektir internetin benceyok mobil interetle yükleyecem demek istemiştim
macos olanHangi dağıtımı indireceksen ona göre. Ortalama 2-3 GB.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mobil veriden indirecek.
Ortalama 2-3 GB bir ISO dosyasını indirmen gerekecek.yok mobil interetle yükleyecem demek istemiştim
sonra onları kurmam yeterli olacak mıOrtalama 2-3 GB bir ISO dosyasını indirmen gerekecek.
Evet,USB belleğinize bu ISO dosyalarını yazdırıp istediğiniz dağıtımı kullanabileceksiniz.so
sonra onları kurmam yeterli olacak mı
senin attığın link güvenilir midir bideOrtalama 2-3 GB bir ISO dosyasını indirmen gerekecek.
teşekkürler kaç gb usb yeterli olurEvet,USB belleğinize bu ISO dosyalarını yazdırıp istediğiniz dağıtımı kullanabileceksiniz.
O tema kurucuyu bizzat ben yazdım,güvenmiyorsan aç kodlarına bak,güvenlidir.senin attığın link güvenilir midir bide
4 ya da 8 GB öneririm. Hafif bir dağıtım kuracaksanız 4 GB yeterli olur.senin attığın link güvenilir midir bide
teşekkürler kaç gb usb yeterli olur
tabiki sana güveniyorum forumun enlerindesin bana göreO tema kurucuyu bizzat ben yazdım,güvenmiyorsan aç kodlarına bak,güvenlidir.
4-8 GB bir USB bellek iş görür, Linux Mint Cinnamon kuracaksan indirme linkini atayım istersen, attığım tema kurucu onda çalışırsenin attığın link güvenilir midir bide
teşekkürler kaç gb usb yeterli olur
Evet indirip rufus ile usbye yakmakşimdi ilk adım flasha kurmak demi