Rte: Z Kuşağı O Dönemi Bilmez(cidden bıktık )

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389

Bir RTE klasiği daha .

Yok yani uğraşacak şeyleri kalmadı . Geçmişin çöplerinde yaşıyorlar artık. sene olmuş 2021 bunu kabul etmek istemiyorlar.

Hala Kılıçdaroğlu hala SSK muhabbetleri.

Birde üstüne Z kuşağı bunları bilmez diyor! ne yani Z kuşağının okuma yazması yokmu sevgili Reis?

Z kuşağının gelişen teknolojide , Teknolojiye ulaşmada sıkıntı yaşaması, Teknolojinin çok pahalı olması, İşsizlik, gelecek kaygısı, eğitim kaygısı, sağlık kaygısı aklınıza gelebilecek bir çok şeyde kaygı yaşaması umurlarında değil....

Son düzenleyen moderatör:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Birde üstüne Z kuşağı bunları bilmez diyor! ne yani Z kuşağının okuma yazması yokmu sevgili Reis?

Bir olayı canlı yaşamakla onu okumak veya filmini izlemek kulaktan duymak aynı şey olur mu hiç ? Z kuşağı dedimi 2000 sonrası doğanlar oluyor hendel nerden bilecek onlar eski dönemi eski sıkıntıları ? 20 yıldır sadece AKP'yi gördü onlar... 1996 da veya 1999 a kadar SSK- Devlet hastanesi ayrı iken SSK kuyruklarını oradaki ilaç kıtlığını doktor yokluğunu nereden bilecek 2000 sonrası doğan çocuk...

Ayrıca bu konunun özünden neden sapıyorsun ? Erdoğan neden Kılıçdaroğluna dava açın dedi Valilere keşke onuda yazabilecek bir kaynaktan paylaşsaydın haberi :(

Muhalefete kalsa bu ülkede herkes militan bütün memurlara saydırıyorlar... Sırf hükümete sallayacam diye devletin kurumlarını ve memurunu örseleyecek seviyeye gelmiş muhalefet.

Bu ara bir militan lafı tutturdu gidiyorlar. Bunlara göre Cumhurbaşkanı militan, bakanlar militan, Cumhur ittifakı ve AK Parti tepeden tırnağa militan, Hakimler savcılar militan, valiler kaymakamlar militan, generalinden uzman çavuşuna kadar tüm askerler militan, diplomatlar militan, polisler ve öğretmenler başta olmak üzere memurların hepsi, işçiler, esnaf, iş adamlarının hepsi zaten militanın önde gideni.

Hızını alamadı Kemal Kılıçdaroğlu bir ara bu iktidara oy veren Öğretmene öğretmem demem oy veren çifçinin iki elim yakasında filan diyordu :) Bunları görmüyorsun hiç...

Not: Bu ülkede gerçekten muhalefet sorunu var muhalefet yapmayı bilmiyorlar...

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,388
Ya tamam en gerizekalı en aptal en bilinçsiz en gerizekalı en ********* en bilgisiz kuşak biziz tamam mı

özkan'ın tüm dediklerine katılıyorum

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ya tamam en gerizekalı en aptal en bilinçsiz en gerizekalı en ********* en bilgisiz kuşak biziz tamam mı

Al işte sonuç bu oluyor sonra :D

Adım gibi biliyorum konuda ki linke gidip haberi okumadın bile. Başlığı gördün off bize ne demişler diye ALGI habere inandın hemen altında Jack reis in gazlamasınıda aldın demek Z kuşağına geri zekalı diyor bunlar anladın ve sallıyorsun hemen...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Not: Konudaki sözde haberin Videosu. İzleyin bakalım Cumhurbaşkanı hakaret gibi mi söylemiş bu sözleri... ( Sonlara doğru 2. dk sonrası. )

Ama Google a yazın malum medya bir köpürtüyor Üstüne Jack Reis gibilerde ALGI yapmada üstlerine yok koşun Erdoğan Z kuşağına geri zekalı dediye getiriyor onu yu al sana on numara kandırmaca :D

Son düzenleme:

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
1611872777192.png

Önceden bilgisayar internet bu kadar yaygın ve gelişmiş olmadığı için insanlar ilaç ve doktor kuyruğunda bekliyordu. 20 yılda gelişen teknolojiyle herşeyin akıllı olmasıyla şimdi insanlar evinde sıra bekliyor aynı şeyin laciverdi. 20 yıl önce buzdolabı yoktu gibi bir şey bu sskyı batırdı yalanı.

Ha şimdi de tanzim kuyruklarını ekmek kuyruklarını görüyoruz :)

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Daha dün Milletvekili seçilebilme yaşı 18'e düşürülürken, CHP ret oyu verdi.
Z kuşağı bunu da unuttu..
Çıkıp ta sormadılar CHP'ye , neden bizim milletvekili olmamızı istemediniz diye..

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ekli dosyayı görüntüle 136765

Önceden bilgisayar internet bu kadar yaygın ve gelişmiş olmadığı için insanlar ilaç ve doktor kuyruğunda bekliyordu. 20 yılda gelişen teknolojiyle herşeyin akıllı olmasıyla şimdi insanlar evinde sıra bekliyor aynı şeyin laciverdi. 20 yıl önce buzdolabı yoktu gibi bir şey bu sskyı batırdı yalanı.

Ha şimdi de tanzim kuyruklarını ekmek kuyruklarını görüyoruz :)

Kur'an ın bile ilk emri OKU diye başlar :D Şu attığın resimi hiç yoktan okuyup irdelesen süzgeçten geçirsen keşke. Önüne sosyal medyada atılan her lafa her resime inanıyon işte CANLI GÖRMEDİĞİN YAŞAMADIĞIN İÇİN...
2000 öncesi Asgari ücret emekli aylığı 1822 TL imiş hee :D:D

Ayrıca SGK açığı 2 Milyar ise o zamanın şartlarına göre 2 milyarın değer karşığı ney ? Üstüne o zaman özel hastaneler yok şehir hastaneleri yok bu kadar ve Devlet hastaneleri ayrı hepsinin bütçesi farklı flan.... O attığın resim baştan aşağı YALAN DOLAN...

Not: Ben çocukluğumda ki SSK yı anlatayım mı sana ? Hastalandı mı sabah 6-7 olmadan sıraya girmeye giderdik. Sıra almak için. Bizim burası büyük bir ilçe olmasına rağmen tek katlı bir SSK binası vardı.
Hastasın zaten orada annen veya baban ile saatlerce sırada bekliyorsun. Zar zor sıra geliyor öğleden önce muayne olamazsan yandın. Öğleden sonra tahlil yapmıyorlar yada yapsalar bile sonuçlar bir sonraki güne kalıyordu tekrar gelmen gerekirdi. 1 gün sonra gene geliyon. Doktor o kadar yoğunluk içinde apar topar göz ucu ile bakıp 2-3 ilaç yazardı sonra git al bunları daha dikkatli bir muayne isterseniz özel yazenem var kartım bu deyip verirdi isterseniz gelin orada ayrıntılı mayne edelim derdi bazıları. Reçeteyi aldımı Gene SSK içinde bu sefer ilaç kuyruğuna girerdin bir vezne tarzı bir yerde. Sıran gelir listedeki 3 ilaçtan 1 tanesi var 2 tanesi yok beklersen haftaya 1 tanesi daha gelecek diğerini git dışardan al derlerdi. Paran var mı yok mu alabilecen mi diyen yoktu. Tabii sen bunlar görmediğin için bilmiyon.
Çocukken o kuyruklarda çıkan kavgalar veya düşüp bayılanlar havasızlıktan bunalanları görmekle geçti çocukluğumuz sen şimdi tuzun kuru hee hee okudum ben her şeyi biliyom sanıyon....

Son düzenleme:

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
20 yıl önce teknoloji bu kadar gelişmiş değildi...

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
20 yıl önce teknoloji bu kadar gelişmiş değildi...

Konu teknoloji değil YAŞANMIŞLIKLA İŞTE...

Sağlık sistemi kötüydü 20 yıl önce bu kadar basit orada 2 resim ve saçma sapan rakamlar koyarak o gün çok iyidi bak bugün kötü sunmaya çalışmak nedir Allah aşkına :( Azcık aklınızı başınıza toplayın.

Önünüze atılan her şeye inanmayın gençler olarak lütfen SORGULAYIN DÜŞÜNÜN TAŞININ AZCIK...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Konu teknoloji değil YAŞANMIŞLIKLA İŞTE...

Sağlık sistemi kötüydü 20 yıl önce bu kadar basit orada 2 resim ve saçma sapan rakamlar koyarak o gün çok iyidi bak bugün kötü sunmaya çalışmak nedir Allah aşkına :( Azcık aklınızı başınıza toplayın.

Önünüze atılan her şeye inanmayın gençler olarak lütfen SORGULAYIN DÜŞÜNÜN TAŞININ AZCIK...
Sorguluyorum zaten ötv kdv niye %200'lerde diyorum hemen atlıyorsunuz ssk şöyle böyle. Bana ne 20 yıl öncesinden?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Sorguluyorum zaten ötv kdv niye %200'lerde diyorum hemen atlıyorsunuz ssk şöyle böyle. Bana ne 20 yıl öncesinden?

Konu 20 yıl önceki SSK işte ama :D Daldan dala atlıyor sıkışınca...

Not: Zor değil lütfen okuyun azcık konu içeriğini ve linke bir tıklayın. Sadece BAŞLIĞA BAKARAK YORUM YAZIYORSUNUZ...

Son düzenleme:

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Fuar alanına iki bez gerdirip 1000 yataklı hastane diye millete yutturmaya kalktı Kemal Kılıçdaroğlu.. 20 yıl önceye gitmeye gerek yok..

EwoksEndor

Doçent
Reaksiyon puanı
138
Sıkıntı şu z kuşanığı dahi tanımlayaman sizlere laf anlatmayacağım ne iktidar ne muhalefet dünya değişti ve siz eski nesil bu değişime ayak uyduramadığıniz gibi bizimde bu duruma adapte olmamızı istemiyorsunuz bu konu sadece a veya b partisi ile alakalķ değil din sosyal toplum ekonomi ve sosya psikoloji ile alakalı neyse artık uzun uzun yazıp insanlara laf anlatmakta dilimde tüy bitti ama bir kaç yıl içerisinde terk edeceğim bu ülkeyi arap kardeşlerinizle tepe tepe kullanın

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Başkan diyorsa doğru. Benim itirazım yok ?

Z kuşağı - pabci kuşağıdır?

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Kılıçdar sskyı batırdı

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Konu 20 yıl önceki SSK işte ama :D Daldan dala atlıyor sıkışınca...

Not: Zor değil lütfen okuyun azcık konu içeriğini ve linke bir tıklayın. Sadece BAŞLIĞA BAKARAK YORUM YAZIYORSUNUZ...
Konuya bakıp inceleyince gördüğüm şey gereksiz ve boş söylemlerle oyalayıp gençliğimizi çalmanız...

damzchevk

Profesör
Reaksiyon puanı
1,013
Klasik Erdoğan. Sıkışınca 30 yıl öncesini hatta tek parti dönemini konuşur şu ülkeyi getirdiği noktadan bihaberdir. Dünya birbiriyle yarışıyor biz 30 yıl öncesiyle. Onuda beceremiyoruz.

2002 iktidara geldi ekonomimiz 20. Sıradaydı bugün 19. Sıradayız. Aptal aptal ekonomik politikalarla faiz saplantısıyla ülkeyi mahvetti tabi bugünü konuşacak hali yok 30 yıl öncesini konuşacak.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
?

Şaka bir yana Allah insanları bunun bağımlısı olmaktan korusun
Aynen. İşte birisi var 18-19 yaşında.
Pabci Fepese filan sayıklıyor :D aahsghaha

Sanki millete uyuşturucu tüttürmüşler

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Bir RTE klasiği daha .

Yok yani uğraşacak şeyleri kalmadı . Geçmişin çöplerinde yaşıyorlar artık. sene olmuş 2021 bunu kabul etmek istemiyorlar.

Hala Kılıçdaroğlu hala SSK muhabbetleri.

Z kuşağının gelişen teknolojide , Teknolojiye ulaşmada sıkıntı yaşaması, Teknolojinin çok pahalı olması, İşsizlik, gelecek kaygısı, eğitim kaygısı, sağlık kaygısı aklınıza gelebilecek bir çok şeyde kaygı yaşaması umurlarında değil....
Bozuk plak gibi aynı şeyleri söylüyor.Kendi yediği haltları da keşke anlatabilse.Mesela zamanında Fetö ile takılması,teröristlerle masaya oturması,çiftçiye ananı al defol git demesi,301 insanın Soma’da önlem alınmayıp ölüme terkedilmesi,sarayın yaptırılıp dünya kadar israf yapılması ve hala benzer israfları yapmaya çalışması.Bu ülkenin bir vatandaşı olarak Cumhurbaşkanına hakkımı helal etmiyorum.Bir insan kendi vatandaşını kandırmamalı,bu kadar zulüm etmemeli.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Konuya bakıp inceleyince gördüğüm şey gereksiz ve boş söylemlerle oyalayıp gençliğimizi çalmanız...

Onu yapan JACK reis işte.
Erdoğan'ın konuşması 1 saate yakındı dün. İçinden 30 sn yelik bir kesidi alıp alın görün Z kuşağı salak anlamaz bilmeze getiren Sözcü gazetesi ve Jack Reis gibiler...

Asıl konunun özü Kemal Kılıçdaroğlunun Valilere Kaymakanlara çoğu devlet memuruna ve Hakimlere savcılara MİLİTAN DEMESİ.
Konunun özeti bu ama muhalif kanallar baktı yanlış yaptık bu söylem ağır oldu bunu haberleştiremiyorlar gidiyorlar Erdoğan'ın konuşmasından 30 sn yeyi parlatmaya çalışıp konuyu çarpıtıyorlar her zaman ki gibi...

Yoksa banana SSK döneminden yaşanmış bitmiş 25 sene sonra o konu üstünden s.dik yarıştırmanın anlamı yok...

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Erdoğan'ın konuşması 1 saate yakındı dün. İçinden 30 sn yelik bir kesidi alıp alın görün Z kuşağı salak anlamaz bilmeze getiren Sözcü gazetesi ve Jack Reis gibiler...

Asıl konunun özü Kemal Kılıçdaroğlunun Valilere Kaymakanlara çoğu devlet memuruna ve Hakimlere savcılara MİLİTAN DEMESİ.
Konunun özeti bu ama muhalif kanallar baktı yanlış yaptık bu söylem ağır oldu bunu haberleştiremiyorlar gidiyorlar Erdoğan'ın konuşmasından 30 sn yeyi parlatmaya çalışıp konuyu çarpıtıyorlar her zaman ki gibi...

Yoksa banana SSK döneminden yaşanmış bitmiş 25 sene sonra o konu üstünden s.dik yarıştırmanın anlamı yok...
Dedi Akp avukatı ??????

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876

Onu jack reis yapmıyor, biz euro dolar vergi dedikçe Erdoğan reis yapıyor.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Onu jack reis yapmıyor, biz euro dolar vergi dedikçe Erdoğan reis yapıyor.

Siz gündemi takip etmiyonuz mu ?

CHP çözüm önerisi sunduda parayı bulduda kaynak şurdan sağlayacam şu sorunu şöyle çözecem parlementer sisteme şöyle geçecez anayasayı şöyle değiştirecez maddelerimiz bunlar dedi de ben mi bilmiyom ?

Dedi Akp avukatı ??????

Seni bir gün bir konuda düzgünce bir şey yazdığını görebilecez mi ?

Hani sözde 35 yaşındasın ya 2000 öncesini bilirsin SSK ları hatırlarsın sen. ( Hiç sanmıyorum 35 yaşında olduğunu 15 yaşlarında bir velet var gibi hesapta ama neyse. )

Konuyu açan ben değilim haber yapan ben değilim gerçeği yazıyorum yaşadıklarımı yazıyorum senin gibiler cevap veremeyince sıkışınca saçma sapan konuşuyor sadece...

Son düzenleme:

damzchevk

Profesör
Reaksiyon puanı
1,013

CHP çözüm önerisi sunduda parayı bulduda kaynak şurdan sağlayacam şu sorunu şöyle çözecem parlementer sisteme şöyle geçecez anayasayı şöyle değiştirecez maddelerimiz bunlar dedi de ben mi bilmiyom ?

Sen sanırım hiç gündemi takip etmiyon. CHP olsun diğer muhalefet partileri olsun sürekli önerilerde bulunuyor, bulundu. Ana başlık hep yapısal reformlardır hukukta güven, liyakat demokratik yönetim ve kalitelieğitim sistemidir. yök'ün kaldırılmasından tut birçok konuda bir sürü fikir ve öneri yıllardır veriliyor.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Sen sanırım hiç gündemi takip etmiyon. CHP olsun diğer muhalefet partileri olsun sürekli önerilerde bulunuyor, bulundu. Ana başlık hep yapısal reformlardır hukukta güven, liyakat demokratik yönetim ve kalitelieğitim sistemidir. yök'ün kaldırılmasından tut birçok konuda bir sürü fikir ve öneri yıllardır veriliyor.

Fikir önerisii vermek akıl vermek en kolay işler :D Ben sana kaynağı nerden bulacak işi nasıl yapacak onları soruyorum... YÖK'ü kaldıracam demesi en kolayı. Orada ki açığı nasıl kapayacak sonra ? Denetleyen veya bir üst kurum olmadımı üniversitelerin içindeki DHKP-C PKK FETO gibi yapılanmaları nasıl önleyeceksin ? Nasıl onlara müdahale edecen ? Ben yaptım oldu demekle bitmez.

Yargıyı düzeltecez diyor CHP. Nasıl olacka o iş ? Nasıl yapacan neye göre ölçecen liyakatı veya bilgiyi biriki mi ? AKP'li ise bilgisiz cahil CHP'li ise bilgili birikimli mi diyecek ?
Ekonomiyi biz düzeltecez diyorlar nasıl açıklamıyor.
Atıyorum kadın cinayetleri bitsin al çok güzel bir öneri hani nasıl bitirecen ? Veya işsizlik bitsin al on numara öneri hadi nasıl bitirecen ? EYT yi ve Atanamayan öğretmeni biz çözecez güzel fikir dimi ama nasıl !!!!

Veya fakirlere 2000 TL dağıtacam diyor muhalefet hani nerde para nerde kaynak neyle dağıtacan ? Yoksa akıl vermek dediğim gibi en kolayı... İBB'de mesela Ekrem Başkan'da seçim öncesi sade akıl veriyordu şunları yapacaz bunları ucuzlatacaz şunlar olacak şurda israf var o paralar ile İstanbul 5 yıl krallar gibi yaşar diyordu ne oldu ? 1.5 yılın sonunda görüyoruz...

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170

Hani sözde 35 yaşındasın ya 2000 öncesini bilirsin SSK ları hatırlarsın sen. ( Hiç sanmıyorum 35 yaşında olduğunu 15 yaşlarında bir velet var gibi hesapta ama neyse. )

Konuyu açan ben değilim haber yapan ben değilim gerçeği yazıyorum yaşadıklarımı yazıyorum senin gibiler cevap veremeyince sıkışınca saçma sapan konuşuyor sadece...
2020 yılında AKP dışındaki partilerin sunduğu kaç teklif kabul edildi? Ezbere konuşmayın. :)

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
2020 yılında AKP dışındaki partilerin sunduğu kaç teklif kabul edildi? Ezbere konuşmayın. :)

Ben ne diyorum sen ne diyorsun :D İleriye dönük önümüzde ki seçimlere yönelim şunu yapacam şunu şöyle düzeltecem diye kaç önerisi çözümü var diyorum...

2020 Yılında sırf teklif vermek için teklif verirseler kabul olmaz hiçbiri tabii... Sırf hükümet zorda kalsın diye teklif verirseler kabul edilmez tabii. Ama içlerinde iyi öneri varsa hükümet kanadı bunu alır revize eder tekrar kendi sunup kabul eder.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876

Gelin çözelim dedikçe hala saldırıyor reis zamanında sskyı batırdı diye ben napayım?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Gelin çözelim dedikçe hala saldırıyor reis zamanında sskyı batırdı diye ben napayım?

Yalan yanlış resimler bilgiler yayıp HAKLI ÇIKMAYA çalışma mesela ?

Yok 2000 öncesi SSK emeklisi şu kadar alıyordu borcu şu kadardı gibi FAKE bilgi yayma gerçekleri yazanlara evet haklısınız deyip konuyu kapat...