1000Tl Altı Monitör Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Wearex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Wearex

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Arkadaşlar 12 yıllık monitörümün ömrü bitti 1k bütçem var çok geçemem ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur.Oyun için istiyorum.Şimdiden teşekkürler.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Boyut farketmez.
Bir de Amd freesync özelliği Nvidia ekran kartına faydası var mı yoksa g-sync mi olması lazım?

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,388

ilhanozer66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
MSI Optix G241VC 23.6 inç 75 Hz 1ms HDMI Curved Gaming Monitör Fiyatları bende alıcam uzun süredir araştırıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hem curved hem 24 inç hemde 1ms

Arkadaşlar 12 yıllık monitörümün ömrü bitti 1k bütçem var çok geçemem ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur.Oyun için istiyorum.Şimdiden teşekkürler.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Boyut farketmez.
Bir de Amd freesync özelliği Nvidia ekran kartına faydası var mı yoksa g-sync mi olması lazım?
G-sync sadece Nvidia için geçerli Nvidia bunu ücretli yaptığı için sadece Nvidia kartlarda
freesync amd ücretsiz yaptığı için fiyat olarak daha uygun ve çoğu monitör de var ve sadece amd için geçerli

Son düzenleme:

Wearex

Asistan
Reaksiyon puanı
76
An
MSI Optix G241VC 23.6 inç 75 Hz 1ms HDMI Curved Gaming Monitör Fiyatları bende alıcam uzun süredir araştırıyorum

G-sync sadece Nvidia için geçerli Nvidia bunu ücretli yaptığı için sadece Nvidia kartlarda
freesync amd ücretsiz yaptığı için fiyat olarak daha uygun ve çoğu monitör de var ve sade
cece amd için geçerli

freesync amd ücretsiz yaptığı için fiyat olarak daha uygun ve çoğu monitör de var ve sadece amd için geçerli
Anladım teşekkürler

Arkadaşlar peki 144 hz 21.5 Tn panel mi yoksa 75 hz 24inç İps panel mi almalıyım? HP nin 144 hz hoparlörü olan var 1300 tl 1000 tl yede diğer ips 75 hz ler.