MyNameİsJOHNNY
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 361
Wine ile oyunlara girmeyi başardım(Minecraft,Mafia 2) ama çok drop var sürücülerimde var ama nedense drop çok fazla bu sorunun bir çözümü yokmudur ?
Steam Proton kullanın,daha iyi ayrıca Minecraft'ın GNU/Linux dağıtımlarına desteği var, onu kullanın.Wine ile oyunlara girmeyi başardım(Minecraft,Mafia 2) ama çok drop var sürücülerimde var ama nedense drop çok fazla bu sorunun bir çözümü yokmudur ?
Her oyunu açarmı ?Steam Proton kullanın,daha iyi olur.
Neredeyse hepsini ayrıca Minecraft'ın zaten GNU/Linux dağıtımlarına desteği var,WINE kullanmanıza gerek yok bence.Her oyunu açarmı ?
Evet çoğunu açar.Her oyunu açarmı ?
Ama bende steam yok minecraft launcher nasıl eklenecek mesela protonaEvet çoğunu açar.
Minecraft'ı neden Steam Proton ile açıyorsunuz ki? Zaten GNU/Linux dağıtımlarına resmi desteği var.Ama bende steam yok minecraft launcher nasıl eklenecek mesela protona
Steam proton steam değildir o bir emülatördür. Wine gibi.Ama bende steam yok minecraft launcher nasıl eklenecek mesela protona
İkiside emülatör değildir,WINE'ın açılımı bile şarap emülatör değildir demek zaten,sadece belirli çevirme işlerini yapar onlar.Steam proton steam değildir o bir emülatördür. Wine gibi.
Ben hep emülatör sanmıştım. Emülatör olmadıklarını öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler.İkiside emülatör değildir,WINE'ın açılımı bile şarap emülatör değildir demek zaten,sadece belirli çevirme işlerini yapar onlar.
Açıkçası onun geyiği baya dönmüştür,WINE=WINE is not emulator , PNM=PNM is Not Mac , GNU=GNU is Not Unix vs. Baya muhabbeti var onun, emülatör gibi çalışmazlar sadece bazı çevirme işlemlerini yerine getirirler bu programlar,önemli değil.Ben hep emülatör sanmıştım. Emülatör olmadıklarını öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler.
Çoğunlukla evet, çok nadirde olsa istisnalar olabilir,Steam Proton baya başarılı bu arada,baya performanslı çalışıyor.Bu wine ve proton desteği olmayan neredeyse bütün oyunlar açar mı?