Farfromover
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 55
Masaustu bilgisayar eba uyumlu - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 890803785 guzele benziyo aldiktan sonra gelistirecem ztn lol acarmi bu
Sjsudjejej ciddimisin ?İyi değil alınmaz fln , bu sistemi geliştiremezsin fln
CiddiyimSjsudjejej ciddimisin ?
1000 tl alti pc ariyorum yardim edermisin ?Ciddiyim
İŞLEMCİ: Intel® Core™2 Duo E7200 İşlemci (3M Önbellek, 2.53 GHzsistem nasıl ki? linke giremedim de üyelik fln istyo
0 olarak bulamazsın , ikinci el bulman lazım. İkinci el piyasası da çok değişken. En kötü ddr3 sistem alman gerekli.(Onu da geliştirmeye değmez.) Yani ddr2 alıp geliştirme yapmak gibi bir şansın yok. En iyisi biraz daha para biriktir. İlla lazımsa günlük kullanmak için bilgisayar raspberry pi al.1000 tl alti pc ariyorum yardim edermisin ?
Ne kadar ?0 olarak bulamazsın , ikinci el bulman lazım. İkinci el piyasası da çok değişken. En kötü ddr3 sistem alman gerekli.(Onu da geliştirmeye değmez.) Yani ddr2 alıp geliştirme yapmak gibi bir şansın yok. En iyisi biraz daha para biriktir. İlla lazımsa günlük kullanmak için bilgisayar raspberry pi al.
350 civarlarında raspberry pi 3Ne kadar ?
3.5 k mi?350 civarlarında raspberry pi 3
350 lira3.5 k mi?
Hepsi dahil ne kadar eder350 lira
Ekran kartı modelini öğrenmen lazım. Düşündüğüm model ise Lol Valorant CS düşük ayarlarda GTA 5 gibi oyunları açar. Yükseltme konusunda ise bir tane E8600 alırsın yanına 1050 Ti alıp tadını çıkarırsın.Masaustu bilgisayar eba uyumlu - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 890803785 guzele benziyo aldiktan sonra gelistirecem ztn lol acarmi bu
İyi değil.Masaustu bilgisayar eba uyumlu - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 890803785 guzele benziyo aldiktan sonra gelistirecem ztn lol acarmi bu
Alınabileceğini düşünüyorum.Masaustu bilgisayar eba uyumlu - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 890803785 guzele benziyo aldiktan sonra gelistirecem ztn lol acarmi bu
350 + monitör vs vs.. sanırım raspberry hakkında bi bilgin yok sana bir video atayım fikir versin. Oyun oynayamazsın raspberry ile.Hepsi dahil ne kadar eder
Yine Pi iş görür. WoA Windows kurulup derslere girilebilecek performansı verir. Ama LoL açma mevzusu olmaz.350 civarlarında raspberry pi 3
Aga ben lol acamda@ThorJ, Bence de. Günlük kullanım için makul raspberry. Artık ddr2 sistem alınmaması lazım.
Raspberry Pi yerine sanki bu sistem daha iyi olur. (Nedeni ise monitör.)@ThorJ, Bence de. Günlük kullanım için makul raspberry. Artık ddr2 sistem alınmaması lazım.
Masaustu bilgisayar eba uyumlu - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 890803785 guzele benziyo aldiktan sonra gelistirecem ztn lol acarmi bu
Eski ama idare edeceğini düşünüyorum.Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
hocam core2 duolara 800tl fiyat yazıyorlar uçmuş oradakiler fiyat konusundaEski ama idare edeceğini düşünüyorum.
Maalesef.hocam core2 duolara 800tl fiyat yazıyorlar uçmuş oradakiler fiyat konusunda