Bozulabilir.Merhaba arkadaşlar laptop durup dururken bozulur mu?
Bozulabilir.
Kapatmadan önce sert kapatmışsınız vs. her şey olabilir.Sebep?
Sert kapatma nasıl oluyorKapatmadan önce sert kapatmışsınız vs. her şey olabilir.
Elektrik'ten vs. olabilir bilen birisinin bakıp sorunu bulmasını öneririm.Sert kapatma nasıl oluyor
Sorunun ne olduğuna bağlı.Merhaba arkadaşlar laptop durup dururken bozulur mu?
Sebebini söylersen güzel olurBozulabilir evet.
Olduğu yerden hiç bir şey yapmadığım halde bozulur mu?Sorunun ne olduğuna bağlı.
Şarj seviyesi hep 20 ile 80 arasında kullanıyorum ısındığı zaman soğutuyorumDurup dururken neden bozulsun normal kullanımda?
Olması gerektiği gibi kullanıyorsunuz.Anlamadığım siz merakınızdan,tedirginliğinizden soruyorsunuz dimi?Yoksa bir olaymı olduda onu mu çözmeye çalışıyorsunuz.Şarj seviyesi hep 20 ile 80 arasında kullanıyorum ısındığı zaman soğutuyorum
Eğer evin içine meteor düşüp sizin bilgisayarınıza çarpması gibi bir ihtimal varsa bilemiyorum ancak yok gibi gözüküyor.Olduğu yerden hiç bir şey yapmadığım halde bozulur mu?
Sıkıntı olacağını sanmıyorum.Şarj seviyesi hep 20 ile 80 arasında kullanıyorum ısındığı zaman soğutuyorum
Anladım teşekkürlerEğer evin içine meteor düşüp sizin bilgisayarınıza çarpması gibi bir ihtimal varsa bilemiyorum ancak yok gibi gözüküyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Eğer evin içine meteor düşüp sizin bilgisayarınıza çarpması gibi bir ihtimal varsa bilemiyorum ancak yok gibi gözüküyor.
Bu mesajdaki "Sıkıntı olacağını sanmıyorum."kısmı neden bende yanıtlamadan gözükmedi @Ram_kafasiEğer evin içine meteor düşüp sizin bilgisayarınıza çarpması gibi bir ihtimal varsa bilemiyorum ancak yok gibi gözüküyor.