Berat yapıcı 88
Profesör
2.el ps 4 almayı düşünüyorum 30 fps çok belli oluyomı özel oyunları oynamak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laufeyson gel buraya kaçma
Slim alacağım ps 4 kullandınızmıBen en az 5 sene ps3 oynamış birisi olarak geçenlerdede abimgile gittim benim ps3 orda ben farketmiyorum oyun oynayan birisi olmama rağmen,oyuna daldığın gittiğin zaman farketmiyor bence ps4te aynı şekilde bence.
PRO da olabilir ama 4K tv yok 1080p varhocam sanırım fat alacaksınız 30 fps dediğinize göre. Özel oyun olarak
God of war 3 , gow 4 / Uncharted serisi (5 hariç) bütün oyunlarını fat ps4 de oynadım. Sanki 30 fps değilmiş gibi. Asla hissettirmiyor akıcı oyun oynuyorsunuz yine ama siz slim tercih edin
Oda unutuldu gittipsp bile alınır içindeki oyun saracaksa.
Alınabilir.2.el ps 4 almayı düşünüyorum 30 fps çok belli oluyomı özel oyunları oynamak istiyorum
Laufeyson gel buraya kaçma
PRO da olabilir ama 4K tv yok 1080p var
Oda unutuldu gitti
1080 p ekranda PRO olurmuHocam pro 30 fps değil
Ps4 arkadaşlarımla 2 3 sene oynuyorduk hiç oynamadım değil pekde hatırlamıyorum ama o oyun atmosferinde insan kendini kaybediyor bence pc ile ps çok farklı benim için.Slim alacağım ps 4 kullandınızmı
PRO kurtarmaz mıYeni oyunları unut alacaksan. Bende PS4 Slim vardı, COD BO: Cold War da kasıyordu.
Ne kadar kasıyorduYeni oyunları unut alacaksan. Bende PS4 Slim vardı, COD BO: Cold War da kasıyordu.
O PC hayallerden kaldı10K bütçeli pc'den nasıl PS 4'e düştün? Xbox Series S 4.500₺ olmuşken PS 4 almaya gerek yok bence.
Güvenilir olduğunu nerden anlıycamGüvenilirse alacağın olabilir.
Kırık ne anlama geliyorKonuşmadın mı hiç?
Bir kere kırıksa alma bence.
Laptop işim yattı sabahtan beri şurda ilan arıyorımBeratcım ben sana bu işi tüm detaylarıyla anlatayım:
Şimdi öncelikle biz 2020 yılında değiliz.
PS4 Fat kasa alma sakın ha.
Kırık demek online yok demek içine haricen oyun yüklenmiş demek sakın alma.
Senin monster laptop noldu 12k diyordun karne hediyesi.
Oyun hediyeli birşey istiyorumLaptop işim yattı sabahtan beri şurda ilan arıyorım