Selamun aleyküm benim windows kurulu diskim mbr, ben mini tool partition wizard uyguglaması ile diskimi gpt ye çevirmek istiyorum fakat windows kurluya diskimde, gpt ye çevirdiğim zaman windows silinir mi acaba ?
MiniTool yerine AOMEI kullan. Yapamazsanız ben TeamViewer'dan yaparım.Selamun aleyküm benim windows kurulu diskim mbr, ben mini tool partition wizard uyguglaması ile diskimi gpt ye çevirmek istiyorum fakat windows kurluya diskimde, gpt ye çevirdiğim zaman windows silinir mi acaba ?
Hooop. Yanlış bilgi.Eğer diskte kurulu windows varsa sistem çöküp açılmayacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gpt yapmak için Uefi windows yazmalısın diske
Gpt diskte Legacy işletim sistemi çalışmıyor kurulmuyor.Hooop. Yanlış bilgi.![]()
Biz çevirneden bahsediyoruz. AOMEI ile en az 20 kişinin diskini GPT'ye çevirdim.Gpt diskte Legacy işletim sistemi çalışmıyor kurulmuyor.
Bende Paragon hdd ile çeviriyorum. Format atmak için sölemedim ki.Biz çevirneden bahsediyoruz. AOMEI ile en az 20 kişinin diskini GPT'ye çevirdim.Ek olarak sanırsam Windows 10 2004'ten beri MBR2GPT var. Microsoft'un kendisinin yaptığı bir şey. Windows PE modundan 2 tane kısacık komut ile aynı AOMEI gibi 30 saniyede GPT yapıyor.
![]()
Anladım.Yardım et o zaman bişey demem.
Arkadaşımız olumlu sonuç alırsa yazsın bende sevinirim onun adına.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende Paragon hdd ile çeviriyorum. Format atmak için sölemedim ki.