- Reaksiyon puanı
- 2,799
Başlayalım;
Link=
Link=
Son düzenleme:
Haber sitesi çıkacak sandım.![]()
Unbelievable Breaking News
You will never believe this unbelievable breaking news.www.tomorrowtides.com
EBA'dan attım. Hocaları da trollerim belki XDHangi platform?
soyadın gibi uyanıksın haa
Yaşımı öğrense ne olacak ki?Nedense yaptığın hiç komik gelmedi. Ayrıca isim soyisim ve yaşını belli etmiş oldun.
miim in ne olduğunu bilmiyormuş ama arkadaş. Boşa gitti ya.
Konularda ciddiye almayabilirler. Mesela ben şuan anladım.Yaşımı öğrense ne olacak ki?
Ben zaten bir konuda yaşımı belirtmiştim. Hem takmazsa takmasın çok ta umrumdaydı.Konularda ciddiye almayabilirler. Mesela ben şuan anladım.
"Naim detaylar yerine rick astley never gonna give you up açılıyor"Yaşımı öğrense ne olacak ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
miim in ne olduğunu bilmiyormuş ama arkadaş. Boşa gitti ya.
?Maaşlar yatmış beyler...
Bir de düzgün türkçeyle yazabilsen iyi olurmuş.hocam sizden ilham alarak bir troll daha yaptım;Ekli dosyayı görüntüle 133600
Düzgün noktalama işaretleri ve yazım kullanırsan daha doğru bilgiymiş gibi gelir arkadaşlarına.hocam sizden ilham alarak bir troll daha yaptım;Ekli dosyayı görüntüle 133600
Bu konuyla bu mesajın ne alakası var?Galiba bu foruma üyelik açmam, 2018 Temmuz'dam beri kullanıyorum hesap ordum vardı mübarek ama hepsiyle ilişkiyi kestim, modlarım ban atmasın rica ederim.
Yanlış kopya vermek zevklidir fakat sonu her zaman hüsrandır.8. sınıfta deneme sınavında benden kopya çeken çocuğu kandırıyordum sınav bitimine yakın cevapları değiştiriyordum. Bit kere full bana bakmıştı ben sınıfta üçüncü olmuştum o sonuncu. ?
Hangimiz yapmadık ki o gıcıklığı?8. sınıfta deneme sınavında benden kopya çeken çocuğu kandırıyordum sınav bitimine yakın cevapları değiştiriyordum. Bir kere full bana bakmıştı ben sınıfta üçüncü olmuştum o sonuncu. ?
Namık Kemal'de koku bombası atardı..sınav günü hocanın oturdugu yere 2 tane koku bombası attım sınav iptal oldu müdürde yakalayamadı
hocam inanmayabilirsiniz sıkıntı yok özel okuldaydım 7 sınıfta yaptım nedenide hocanın yarım yamalak ders anlatıp niye anlamıyorsunuz demesiydiNamık Kemal'de koku bombası atardı..
özel okulda böyle şeyler normal yaptıklarım 20 de 1 değil bunlarNamık Kemal'de koku bombası atardı..