MİT ve Emniyet, toplumsal olaylarda TSK'nın silahlarını kullanabilecek.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
kardeşim öyle adamlarla tartışıyosun ki o adamlar yeri geldi bu forumda milletin a koyacağız diyen cengizi savundu. Kendileri aynı zamanda twitterda da çalışmaktadır. Bunlar aylık maaşlı öyle laf anlatacağım diye uğraşma.
Artık tartışmıyorum zaten. Kesinlikle laf anlamıyor. Her forumda maaşlı çalışanları var galiba.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Uzun abi, burada "Canan Kaftancıoğlu DHKP-C militanıdır." diyor. Buna ben de katılıyorum. Peki, bunu açıkça söylüyorsun, neden içeriye atmıyorsun? Çıkar bi' tane yasa. At içeriye gitsin. Sanki çok zor.

Şuan 8-9 yıl yatarı var zaten 4-5 ayrı suçtan. Üst mahkemede bekliyor cezaların onanması. Bunların içinde terör örgütlerini övme ve sempatizanlık tarzı suçlarda olduğu söyleniyor...

kardeşim öyle adamlarla tartışıyosun ki o adamlar yeri geldi bu forumda milletin a koyacağız diyen cengizi savundu. Kendileri aynı zamanda twitterda da çalışmaktadır. Bunlar aylık maaşlı öyle laf anlatacağım diye uğraşma.

Ortaya bir iddia atıyorsan kanıtlayacan. İşiniz gücünüz boş konuşmak kanıtlayamayınca veya haksız çıkınca kaçıp gitmek. Ben ne düşünüyorsam ayrıntılı bir şekilde açıkça yazıyorum. HAYEL ÜRÜNÜ değil real gerçekleri yazıyorum. Belgeli bilgili. Sizin gibi kesin şundan yaptı şöyle yapacak tank ile hakı vuracak şunu asacak bunu kesecek diyerekten 18 yıldır sistem bu halde zaten.
Şu SIĞ muhalefet mantığından bir kurtulabilseniz. İşinize gelmeyen herkes paralı zaten. Veya Trol zaten dimi ? Biz siz biliyorsunuz herşeyi herkes saf veya cahil...

Son düzenleme:

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Şuan 8-9 yıl yatarı var zaten 4-5 ayrı suçtan. Üst mahkemede bekliyor cezaların onanması. Bunların içinde terör örgütlerini övme ve üyelik tarzı suçlarda olduğu söyleniyor...

Ortaya bir iddia atıyorsan kanıtlayacan. İşiniz gücünüz boş konuşmak kanıtlayamayınca veya haksız çıkınca kaçıp gitmek. Ben ne düşünüyorsam ayrıntılı bir şekilde açıkça yazıyorum. HAYEL ÜRÜNÜ değil real gerçekleri yazıyorum. Belgeli bilgili. Sizin gibi kesin şundan yaptı şöyle yapacak tank ile hakı vuracak şunu asacak bunu kesecek diyerekten 18 yıldır sistem bu halde zaten.
Şu SIĞ muhalefet mantığından bir kurtulabilseniz. İşinize gelmeyen herkes paralı zaten. Veya Trol zaten dimi ? Biz siz biliyorsunuz herşeyi herkes saf veya cahil...
Bir teröriste 9 yıl ceza vermek güzelmiş :)

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Bir teröriste 9 yıl ceza vermek güzelmiş :)

TERORİST çok ağır bir söylem. Kimsenin terorist dediği flan yok Kaftancıoğluna. MİLİTAN diyor Cumhurbaşkanıda İçişlerini Bakanıda aradaki farkı kavramak lazım.

Terorist oldumu çok farklı elinde silah olan direk şiddet eylemini destekleyen oluyor. Militan çok fakrlı sadece sempatizanı reklamını yapan öven tweetler atan savunan tarzında arada fark var.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Militan: bir düşünceye, bir görüşe, bir öğretiye bağlı olan ve onun başarı kazanmasına uğraşan, bu yolda SAVAŞAN (kimse).

Videonun içinde terörist diyor zaten dikkatli izlerseniz.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Bence militan ya da terörist çok farkı yok. 2'sinden biri. Hangisini beğeniyorsan onu seç :D

Kelimerin bir ağırlığı var öyle olmaz. Herkese terorist vatan haini dinsiz imansız şerefsiz vb kelimeler söylenemez. Bunlar çok ağır laflar.

Sen direk Terorist dersen binlerce kişiyi öldürmüş Abdullah Öcalan ile 3-5 tweet atmış 2-3 kişiye selam yollamış veya aşırı uç fikirleri olan kişiyi aynı kefeye koymuş olursun yakışıksız olur.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Kelimerin bir ağırlığı var öyle olmaz. Herkese terorist vatan haini dinsiz imansız şerefsiz vb kelimeler söylenemez. Bunlar çok ağır laflar.

Sen direk Terorist dersen binlerce kişiyi öldürmüş Abdullah Öcalan ile 3-5 tweet atmış 2-3 kişiye selam yollamış veya aşırı uç fikirleri olan kişiyi aynı kefeye koymuş olursun yakışıksız olur.
Yani? Cumhurbaşkanı ne diyor?: "Bu işin içinde olanlar terörist. DHKP-C militanı olan İstanbul İl başkanı oradadır." diyor.

Neyse, bir sürü şey içinden sadece "militan" sözcüğüne takıldınız. İyi akşamlar dilerim.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Yani? Cumhurbaşkanı ne diyor?: "Bu işin içinde olanlar terörist. DHKP-C militanı olan İstanbul İl başkanı oradadır." diyor.

Militnati ayrı kullanıyor teroristti ayrı kullanıyor.

Cumhurbaşkanı konuşmasını izledim.

Eylemin içinde teroristşer var orada DHKP-C marşı söyleyen veya katil devlet diyenler polis ile çatışanlar içinde teroristler var diyor. Sonra konu Canan Kaftancıoğluna geliyor oda DHKP-C militanı zaten diyor...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bu konu başlığı resmi gazetede yayınlanalı kaç gün oldu MUHALEFETTEN TEK KELİME duydunuz mu bu konuda ?

Sonra muhalefet SIĞ dedimi siyaset yapmayı bilmiyor dedimi kızıyorsunuz. Son 1 haftadır gündem ney. Yok ona sözde Cumhurbaşkanı demiş diğerine zillet demiş birine militan demiş. Rektör ataması şöyleymiş öğrenci mi terorist mi flan.1 tek kelime etmedi muhalefet bu resmi gazetede yayınlanan haber ile ilgili demek ki hiç bir sorun görmüyor diğer boş beleş tartışmalar daha önemli ki onları tartışıyoz...

Son düzenleme:

_emre_emre_

Profesör
Reaksiyon puanı
2,263
mit'İn tsk silahlarını kullanmasının mantığı var ama toplumsal olaylarda olmamalı

Tühh yaa bak sen şu işe :( Mit ve Emniyet toplumsal olaylarda TSK'nın silahlarını kullanabilecekmiş :( Ne kadar kötü bir haber... ( Bu haberin orjinalininde bu şekilde olmadığını düşünüyom ama neyse T24 gene abartıyordur bir şeyi. )

Ne yani şimdi kafamıza göre polisle çatışamıyacaz mı !!! Sağı solu yakıp yıkamıyacaz hendekler kazıp sokakları kan gölüne çeviremiyecez mi !!! :(
Tühhh ya bak sen şu işe bir tanecik zevkimiz vardı canımız sıkıldıkça katil polist faşist devlet deyip polis ile çatışmak toplumsal olaylar çıkarmak sağı solu yakmak gibi. Şimdi hemen MİT ve Emniyet Askerin silahlarını ve ürünlerini kullanabilecekmiş ne kadar kötü bir haber :(:( ( PKK DHKP-C FETO tarzı örgütler yastadır heralde şuan. )
sen herhangi birşeyi şiddetsiz bir şekilde protesto ederken tankların namlularını sana doğrulttuklarında da aynısını söylersin

burada toplumsal olaylar da var. teröre karşı roketatar kullansınlar isterlerse buna bit şey demiyoruz. Ve toplumsal olaylarda "zorunda kalırlarsa" mp5 mantıklı
G3'ü de ağır silah olarak görürsek zaten bu işin içinden çıkamayız. Kaleşnikofla, keskin nişancı tüfeği ile gezen teröriste MP-5 gibi kısa namlulu bir silah ile mücadele etmek olmaz zaten. MP-5'in menzili de düşük hem. Emniyete G-3 vs. vermeleri çok normal bence. O zaman tüm operasyonları Jandarma veya TSK'nın yapması gerekir. G-3 ile aynı fişeği kullanan yivli av tüfekleri var (Bolt action). Bunları normal vatandaş bile alıyor. Tabi G-3 gibi otomatik değil, her seferinde elle doldurmak gerekiyor ve şarjör kapasitesi 3-5 tane. Normal vatandaş bile buna benzer silah kullanabilirken polisin kullanamaması anormal olur.

Tank devretme işi mümkün değil bence. Zaten seçimi kabeybedince sokağa tank indirecek olsa Emniyet'ten değil doğrudan TSK'dan da indirebilir. Zaten böyle bir şey de olmaz. Ülkemiz hep bunun tersini gördü çünkü. Yani hükümeti devirmek isteyenler (darbeciler) tank indirdi hep.

Son düzenleme: