Klavyede bazı tuşlar çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xeotn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xeotn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Klavyemde bazı tuşların bir sabah bilgisayarı açtıktan sonra tepki vermediğini gözlemledim, klavye donanım bağlantısını kontrol ettim. Düzgün fakat klavyemde bazı tuşlar çalışmıyor. Birkaç video izleyip uyguladım fakat değişen bir şey olmadı. Not: Harfler: Ö, F1-F12 tuşları, I K,Ç,Ö ve bilgisayarım laptop.

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
Shift ve Alt tuşlarına bir birlikte bas bakalım bu arada kaç yıllık klavye

xeotn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Shift ve Alt tuşlarına bir birlikte bas bakalım bu arada kaç yıllık klavye
4 yıllık klavye,shift alt tuşlarına bastım çalışıyor fakat tekrar gidiyor şu anda sorun yok gidip tekrar geldi.Birkaç dakika daha kullandım birkaç kez bastıktan sonra tepki veriyor.

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
4 yıllık klavye,shift alt tuşlarına bastım çalışıyor fakat tekrar gidiyor şu anda sorun yok gidip tekrar geldi.Birkaç dakika daha kullandım birkaç kez bastıktan sonra tepki veriyor.
Tuşlarını çıkarın arasına toz kaçtığından temas etmiyor olabilir orayı güzelcene temizleyin :)

xeotn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Tuşlarını çıkarın arasına toz kaçtığından temas etmiyor olabilir orayı güzelcene temizleyin :)
Bunu düşündüm fakat klavye yapışık olduğundan ayrıca çıkmıyor tuşları çıkarmam gerekiyor ve laptop klavyesinde tırnakları kırılabiliyor ama deneyeceğim hızlı cevaplarınız için teşekkürler.

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
Bunu düşündüm fakat klavye yapışık olduğundan ayrıca çıkmıyor tuşları çıkarmam gerekiyor ve laptop klavyesinde tırnakları kırılabiliyor ama deneyeceğim hızlı cevaplarınız için teşekkürler.
Laptopun klavyesini kaldırmayı deneme takamazsın geri o zaman bi fön makinesini klavyeye tutabilirsin