Vpn açmayı deneMerhaba bir gün oyuna girerken hata verdi ve çoğu siteye giriş yapamadım. Ne yaptıysam olmadı...
hangi programları önerirsinizVpn açmayı dene
Laptop yanımda değil ben microsoft store den almıştım buldummu soylerimhangi programları önerirsiniz
Ne alaka arkadaşa çözüm önerisi sunuyoruz?Ohoo herkes internet profesörü olmuş haberimiz yok. Önce bir hız testi yap bakalım internet var mı. Sonra modemi ve pc yi kapa aç tekrar dene.
Ohoo herkes internet profesörü olmuş haberimiz yok. Önce bir hız testi yap bakalım internet var mı. Sonra modemi ve pc yi kapa aç tekrar dene.
internet var bazı siteleri kullanabiliyorumOhoo herkes internet profesörü olmuş haberimiz yok. Önce bir hız testi yap bakalım internet var mı. Sonra modemi ve pc yi kapa aç tekrar dene.
Çocuk modunu açmış olmayasınız
VPN çözüm önerisi mi? Neyse ben senle uğraşmayayım sen karşılıklı mesaja devam edeceksin zaten mesaj kasmak için iyi eğlenceler.Ne alaka arkadaşa çözüm önerisi sunuyoruz?
Çocuk modunu açmış olmayasınız
Kim mesaj kasıyormuş terbiyeli konuş kendini mühendis sanmaVPN çözüm önerisi mi? Neyse ben senle uğraşmayayım sen karşılıklı mesaja devam edeceksin zaten mesaj kasmak için iyi eğlenceler.
Benim önerim yazılı. Steam e de girmiyormuş dediğimi deneyin.
1 aydır devam ediyor dediğim gibi bir sürü çözüm denedimVPN çözüm önerisi mi? Neyse ben senle uğraşmayayım sen karşılıklı mesaja devam edeceksin zaten mesaj kasmak için iyi eğlenceler.
Benim önerim yazılı. Steam e de girmiyormuş dediğimi deneyin.
Modemi kapat aç derim bir. Modem arayüzüne girebilir misiniz?internet var bazı siteleri kullanabiliyorum
Internet gelmeyen adama VPN açtırmak?? Kafalar pırıl pırıl..Vpn açmayı dene
dns otomatikti değiştirdim yine olmadı otomatiğe geri aldım en sonÖncelikle hız testi yap. Internet geliyor mu?
Bazı programlar custom DNS ayaralayabiliyor. DNS leri otomatik yap.
Kısıtlı mod açılmış olabilir kapatındns otomatikti değiştirdim yine olmadı otomatiğe geri aldım en son
steam için mi acabaİnternetten böyle buldum
- Hesabınızda oturum açın.
- Sağ üst kısımdaki Diğer'e. dokunun.
- Ayarlar'a dokunun.
- Açmak veya kapatmak için Kısıtlı Mod'a dokunun.
Bu PC üzerindeki ayarları değiştirir.Aşağıda verdiğim kodları başlata cmd yazıb entere bas oraya sıra sıra yazıb ente basıyosun
netsh winsock reset
netsh int ip reset
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns
TamamBurda bir arkadaş vardı annesi çocuk modunu aktifleştirmişti steame giremiyordu doğru konuş
onlarda da giremiyorumBu PC üzerindeki ayarları değiştirir.
Doğru biz telefondan girebiliyor musunuz diye sormadık.
Telefondan girebiliyor musunuz internete?
Tamam
O zaman internetiniz yok bence. Modem arayüzüne girebildiniz mi?onlarda da giremiyorum