iSepuLtura
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 33
Daha yeni manjaro indirdim :d oyuzden nasıl oyun falan kurulacağını bilmiyorum minecraft yüklemek istiyorum yardım edermisiniz
terminalden bir şey kurmaya çalışıyorsun galiba o yüzden böyle bir hata alıyorsunEkli dosyayı görüntüle 133270
Mesaj otomatik birleştirildi:
diğer paket yöneticisi kapanması bekleniyor falan diyo
birde bu komutu terminale sağ tık yapıştır yap ve türkiye sunucularına geçsudo pacman-mirrors --country Turkey && sudo pacman -Syyu
böyle bir şey çıkacak sudo şifreni yaz enter de biraz bekle güncelleme çıkarsa (E) bas güncelleme yap[sudo] password for ibo:
Tm sağ olunterminalden bir şey kurmaya çalışıyorsun galiba o yüzden böyle bir hata alıyorsun
birde bu komutu terminale sağ tık yapıştır yap ve türkiye sunucularına geç
böyle bir şey çıkacak sudo şifreni yaz enter de biraz bekle güncelleme çıkarsa (E) bas güncelleme yap
telegram id: @iboblt
özelden de ulaşabilirsin manjaro ile tanıştığın için teşekkür ederim elimden geldiği kadarıyla yardım etmeye çalışıcam
Aynı anda iki farklı paket yükleme işlemine/uygulamasına veritabanı kullanma izni verilmez.diğer paket yöneticisi kapanması bekleniyor
minecraft yüklemek istiyorum
linuxconfig.org
64 bit mimarisi o benmki 32 bit bide ben crasft rise launcher indirdim lakin o jar dosyası onu nasıl kurcamAynı anda iki farklı paket yükleme işlemine/uygulamasına veritabanı kullanma izni verilmez.
Bu gibi durumlarda uçbirimde veya pamac üzerinde aynı anda
* Paket yüklemeye çalışılıyordur
* Paket depolarından veritabanı güncelleniyordur.
![]()
How to install Minecraft on Manjaro
In this tutorial, we guide you through the process of installing Minecraft on Manjaro and show you how to open it to start playing.linuxconfig.org
[REHBER] Linux'a Minecraft Nasıl indirilir - .jar dosyası nasıl açılır ? bu konudan yardım alabilirsiniz
Donanım destekliyorsa kesinlikle 64 bit yükleyin. 32 bit ISO hâlâ yayında olsa da desteği yok denecek seviyede..@rise
64 bit mimarisi o benmki 32 bit bide ben crasft rise launcher indirdim lakin o jar dosyası onu nasıl kurcam