Tabi, ama kurulumu nasil yaptiniz ya da yapmaya calistiniz?kendi sitesine girip discord indir dedim ve deb
dosyasını indirdim
.deb dosyasini nasil kurmaya calistiniz? Windows'ta .exe kurar gibi tiklayarak mi calistirmaya calistiniz mesela?linuxumu diyosunuz yok sa discordmu?
eğer bir hata alırsanız bunları yazmadan ömce sudo apt updatesudo apt install gdebi
sudo apt install ./dosyanınadı.deb
yok dönmeyin windows 7 çok fazla güvenlik açıgı içerir dediğim komutları deneyinsanırsam linuxu yüklerken sıkıntıyla yüklendiginden oluyo çünkü sitem sorunlarla karşılaştı yazısı görüyorum herkeze teşekkürler ben windows 7 ye döncem tekrardan
denediniz miyok dönmeyin windows 7 çok fazla güvenlik açıgı içerir dediğim komutları deneyin
cd İndirilenler(veya discord.deb neredeyse orası) sonra sudo dpkg -i dosyanınadı.deb(burayı dosyanın adı ile değiştirin) yazarak yükleyebilirsiniz.merhaba arkadaşlar sizden yardım ihityacım var pcme linux indirdim daha yeni ve ilk defa kullanıyorum arayüzü güzel ancak discord kurmaya çalışıyorum mesela yazılım kuruluyor diyo ama kurmuyo yardım edin lütfen
Windows 7'yi tavsiye etmiyoruz,başka bir OS deneyebilirsiniz.sanırsam linuxu yüklerken sıkıntıyla yüklendiginden oluyo çünkü sitem sorunlarla karşılaştı yazısı görüyorum herkeze teşekkürler ben windows 7 ye döncem tekrardan