furkan221635
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 461
Arkadaşlar 3060Ti gibi bir karta nasıl bir psu ve kasa alabilirim? Minimum bütçeyle ne kadar tutar?
Kasa fotoğrafta biraz küçük duruyor da 3 fanlı bir Rtx kart sığar mı ?MSI Mag Forge 100R,Temperli Cam, 2X A-Rgb Fan , 1x120 mm Fan Atx, Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI Mag Forge 100R,Temperli Cam, 2X A-Rgb Fan , 1x120 mm Fan Atx, Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Gigabyte 28200-p650b-1eur - 650W 12V güç kaynağı - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Gigabyte 28200-p650b-1eur - 650W 12V güç kaynağı - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
evet sığar fotoğrafta küçük duruyor , sığar.Kasa fotoğrafta biraz küçük duruyor da 3 fanlı bir Rtx kart sığar mı ?
Kanka benim yolumdan geliyorsun ve yanlış bir yolArkadaşlar 3060Ti gibi bir karta nasıl bir psu ve kasa alabilirim? Minimum bütçeyle ne kadar tutar?
Nasıl yanlış öğret sen geçmişsin bu işlerdenKanka benim yolumdan geliyorsun ve yanlış bir yol
önerim High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) | Teknobiyotik
yok daha geçemedim XD hala uğraşıyorum ben biraz mükemmeliyetçi bir insanım kendime göre ve elimden gelen en iyi parçaları topluyorum mesela işlemci olarak i5 seçtiğimde r5'in i5'ten daha güçlü olduğunu öğrenirsem bu beni baya üzüyor çok kafaya takıyorum fakat öğrendiğim tek şey herzaman daha iyisi oluyor.Nasıl yanlış öğret sen geçmişsin bu işlerden![]()
O dur durak bilmez. Psular pahalı geldi gerek yok. Kasa biri istediği için yenisini alıyorumyok daha geçemedim XD hala uğraşıyorum ben biraz mükemmeliyetçi bir insanım kendime göre ve elimden gelen en iyi parçaları topluyorum mesela işlemci olarak i5 seçtiğimde r5'in i5'ten daha güçlü olduğunu öğrenirsem bu beni baya üzüyor çok kafaya takıyorum fakat öğrendiğim tek şey herzaman daha iyisi oluyor.
yani kanka ben düzgün bir sistem istediğim için ssd hızı v.s önemli i5 tavsiye etmem açıkçası tabi bütçen nedir bilmiyorumO dur durak bilmez. Psular pahalı geldi gerek yok. Kasa biri istediği için yenisini alıyorum. i5 10400f de yeterli gibi bu karta. r5 5600x baktım da o paraya değeceğini düşünmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta z490 mı b460 mı diye düşündüm. Güncellemeyi düşünmediğimden b460'ı seçtim kötü mü yaptım bilmem xd
2k'da pek bir şey fark etmiyor yük ekran kartına biniyor daha çok.yani kanka ben düzgün bir sistem istediğim için ssd hızı v.s önemli i5 tavsiye etmem açıkçası tabi bütçen nedir bilmiyorum
MSI Mag Forge 100R,Temperli Cam, 2X A-Rgb Fan , 1x120 mm Fan Atx, Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI Mag Forge 100R,Temperli Cam, 2X A-Rgb Fan , 1x120 mm Fan Atx, Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Gigabyte 28200-p650b-1eur - 650W 12V güç kaynağı - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Gigabyte 28200-p650b-1eur - 650W 12V güç kaynağı - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr