DG31pr Anakart Bios Güncellemesi

vitoscalette

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi anakartı mı nasıl güncelleştirebilirim her yolu denedim fakat bulamadım yardımcı olabilecek var mı.Bu yüzden yeni aldığım işlemciyi takamıyorum

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
Intel bu anakart için şöyle bir duyuru yayınlamış:

Intel announced the discontinuance of the Intel® Desktop Board product family in January 2013 to focus on innovative form factors beyond motherboards, such as the Intel® NUC products. All Intel Desktop Boards stopped shipping entirely by July 2015.
Device drivers for Intel Desktop Board are no longer available on Intel Download Center after September 13, 2019. BIOS updates are no longer available after November 22, 2019.

Yani artık BIOS Update gelmeyecek diyor.

vitoscalette

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Daha önce hiç bios güncellemedim o yüzden en son çıkanı indirmek istiyorum.

vitoscalette

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Anladım hocam sağolun yeni bir işlemci almıştım,E7300 takıyorum ekrana görüntü gelmiyor işlemci elimdemi kaldı yani

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
Anladım hocam sağolun yeni bir işlemci almıştım,E7300 takıyorum ekrana görüntü gelmiyor işlemci elimdemi kaldı yani
Anakartınızı araştırdım. Core2 E7300 uyumlu gözüküyor. Ama sanırım update gerekli. Maalesef Intel, bu anakartın sürücülerini sitesinden kaldırmış. Diğer sitelerde olanlara da ben güvenmiyorum. Diğer sitelerdeki yazılımda BIOS virüsleri olabilir.

vitoscalette

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Uyumlu ama güncelleme istiyor dediğin gibi bi link bulabilirsen atabilirsin virüslü virüssüz indircez artık :D