güzelsoru?2
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
laptopun şarjaletini takıyorum ama bastırırsam doluyor çözüm?
Başka bir şarj aleti ile dene.Büyük ihtimal sorun şarj aletinde.laptopun şarjaletini takıyorum ama bastırırsam doluyor çözüm?
Problem bataryada değil o zaman. Başka şarj aleti ile dene yine aynısı olursa sokette temassızlık olabilir.laptopun şarjaletini takıyorum ama bastırırsam doluyor çözüm?
Bendede oluyordu bir kaç hafta sonra hiç almıcak söketin bozuk şarj aletini bozuyor bilgisayarcıya götürdüğümde başka bir şarj taktı aldı ama ondada bastırınca alıyodu lafın kısası söketin bozuk yeni şarj aleti alsan bile bir hafta sonra tekrar değiştirmen gerekicek en fazla 200 liradır git değiştirlaptopun şarjaletini takıyorum ama bastırırsam doluyor çözüm?
sence şarj söketini mi değiştiriyimBendede oluyordu bir kaç hafta sonra hiç almıcak söketin bozuk şarj aletini bozuyor bilgisayarcıya götürdüğümde başka bir şarj taktı aldı ama ondada bastırınca alıyodu lafın kısası söketin bozuk yeni şarj aleti alsan bile bir hafta sonra tekrar değiştirmen gerekicek en fazla 200 liradır git değiştir
Sokette sorun olabilir veya şarj aletinde.laptopun şarjaletini takıyorum ama bastırırsam doluyor çözüm?
Bence öyle ben şarj bozuk diye 2 tane şarj aleti bozdum sorun Sökette çıktısence şarj söketini mi değiştiriyim
aynen 4 şarj aleti değiştirdim 4 bozulduBence öyle ben şarj bozuk diye 2 tane şarj aleti bozdum sorun Sökette çıktı