ynsaydemir
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
İphone 11 mi 8 plus mı
11 benceİphone 11 mi 8 plus mı
Kesinlikle 11. Hatta alacaksan minimum 128gb olanını al uzun yıllar kullanacaksan.İphone 11 mi 8 plus mı
118 plus bence, yine de siz 8 alınİphone 11 mi 8 plus mı
Soru bile değil. Iphone 11İphone 11 mi 8 plus mı
iPhone 11İphone 11 mi 8 plus mı
Ya da o senin cahilliğin diyebiliriz.11 alan teknoloji cahilidir. Dandik 1080p bile olmayan bir ekrana o fiyatları vermek cahillik ve hava atmaktır. Yok işlemcisi iyi bilmem ne geçin bu işleri. Ayrıca ekran çerçeve oranı ve kasası kalas gibi hiç zarif değil, 11 pro ile yanyana koy farkı anlarsın. Eğer senin için ekran — kasa oranı sıkıntı değilse 8 plus al diyeceğim fakat bulunduğumuz ülkede kaç senelik olan bu telefon halen daha yüksek bir fiyata sahip. Ve bence bu kadar senelik bir cihaza o kadar para verilmez. iPhone 11 e de o kadar para verilmez. Kısacası iki cihazın da o paraları hakettiğini düşünmüyorum.
Aynen en iyisi 4s11 alan teknoloji cahilidir. Dandik 1080p bile olmayan bir ekrana o fiyatları vermek cahillik ve hava atmaktır. Yok işlemcisi iyi bilmem ne geçin bu işleri. Ayrıca ekran çerçeve oranı ve kasası kalas gibi hiç zarif değil, 11 pro ile yanyana koy farkı anlarsın. Eğer senin için ekran — kasa oranı sıkıntı değilse 8 plus al diyeceğim fakat bulunduğumuz ülkede kaç senelik olan bu telefon halen daha yüksek bir fiyata sahip. Ve bence bu kadar senelik bir cihaza o kadar para verilmez. iPhone 11 e de o kadar para verilmez. Kısacası iki cihazın da o paraları hakettiğini düşünmüyorum.
Bu sizin fikriniz olabilir ama "11 alan teknoloji cahilidir" demenin doğru olduğunu düşünmüyorum.11 alan teknoloji cahilidir. Dandik 1080p bile olmayan bir ekrana o fiyatları vermek cahillik ve hava atmaktır. Yok işlemcisi iyi bilmem ne geçin bu işleri. Ayrıca ekran çerçeve oranı ve kasası kalas gibi hiç zarif değil, 11 pro ile yanyana koy farkı anlarsın. Eğer senin için ekran — kasa oranı sıkıntı değilse 8 plus al diyeceğim fakat bulunduğumuz ülkede kaç senelik olan bu telefon halen daha yüksek bir fiyata sahip. Ve bence bu kadar senelik bir cihaza o kadar para verilmez. iPhone 11 e de o kadar para verilmez. Kısacası iki cihazın da o paraları hakettiğini düşünmüyorum.
Kendisi teknoloji uzmanımızdır, siz onunla tanışmadınız mı, biz cahiliz.Bu sizin fikriniz olabilir ama "11 alan teknoloji cahilidir" demenin doğru olduğunu düşünmüyorum.
İphone 11 daha mantıklı bir seçim diye düşünüyorum.İphone 11 mi 8 plus mı
Tabii tabii. Hayret kazık dememişsiniz. Multi olduğunuzu düşünüyorum.11 alan teknoloji cahilidir. Dandik 1080p bile olmayan bir ekrana o fiyatları vermek cahillik ve hava atmaktır. Yok işlemcisi iyi bilmem ne geçin bu işleri. Ayrıca ekran çerçeve oranı ve kasası kalas gibi hiç zarif değil, 11 pro ile yanyana koy farkı anlarsın. Eğer senin için ekran — kasa oranı sıkıntı değilse 8 plus al diyeceğim fakat bulunduğumuz ülkede kaç senelik olan bu telefon halen daha yüksek bir fiyata sahip. Ve bence bu kadar senelik bir cihaza o kadar para verilmez. iPhone 11 e de o kadar para verilmez. Kısacası iki cihazın da o paraları hakettiğini düşünmüyorum.
İkisi arasında 11.İkiside alınmaz.İphone 11 mi 8 plus mı
OnePlus fanboyu için normal birşey tabi.İkisi arasında 11.İkiside alınmaz.
Kimse ondan iyi bilemez. Lütfen haddinizi aşmayın.OnePlus fanboyu için normal birşey tabi.
Dinlemeyin arkadaşı. 11 piyasadaki en güçlü telefon denebilir.
Fiyatına göre en güçlüsü o değil amaOnePlus fanboyu için normal birşey tabi.
Ona birşey diyemem.Fiyatına göre en güçlüsü o değil ama
Hiçbir markanın fanboyu değilim.Gerçekçiyim.Hd ips panele,tuğla gibi tasarıma,3 saatte şarj olan bir cihaza teknolojiden anlayan bir adam 7500 TL vermez.Sizin gibi Apple olsun çamurdan olsun Zihniyeti ile bakan biri 11 e 7500 TL verir.Ben güncelleme konusunda hiçbiri avantajlı değil diyorum sizler Apple'ın güncelleme konusunda vukuatlı olduğunu bilmenize rağmen 5 yıl güncelleme vermesini avantaj olarak yazıp insanların aklıyla alay ediyorsunuz.Kimin fanboy olduğu belli oluyor.OnePlus fanboyu için normal birşey tabi.
İlahınmı, peygamberin mi? Herşeyi bir kişi bilemez.Kimse ondan iyi bilemez. Lütfen haddinizi aşmayın.![]()
İroniydi...İlahınmı, peygamberin mi? Herşeyi bir kişi bilemez.
Öyle bir iddam yok.Bilgi birikimim iyi ama her insan gibi bende yanılabilirim.11 konusunda yazdıklarımın arkasındayım.11 e 7500 TL verilmez.Kimse ondan iyi bilemez. Lütfen haddinizi aşmayın.![]()