TerminatörOnur
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
benim vestel onyx vp70 tablet var 4.1.1 android sürümü var. güncelleme almıyor.ben bunun sürümünü yükseltebilirmiyim
Tabletinize ROM yükleyerek Android sürümünüzü yükseltebilirsiniz,iyi günler dilerim.benim vestel onyx vp70 tablet var 4.1.1 android sürümü var. güncelleme almıyor.ben bunun sürümünü yükseltebilirmiyim
İnternetten tabletiniz için ayarlanmış olan ROM'u indirip tabletinize kurabilirsiniz,ROM'u indireceğiniz yerde zaten nasıl kurulması gerektiği yazacaktır diye düşünüyorum.nasıl rom yükleyebilirim
Tabletin model numarası ile araştırın belki video çıkar "xxx rom kurma filan diye"ama bilgilenipte yapın yanlış rom yüklerseniz brick olur çok zor olur geri dönmesi.nasıl rom yükleyebilirim
acaba bunun romunu siz verebeilir misinizTabletin model numarası ile araştırın belki video çıkar "xxx rom kurma filan diye"ama bilgilenipte yapın yanlış rom yüklerseniz brick olur çok zor olur geri dönmesi.
benim vestel onyx vp70 tablet var 4.1.1 android sürümü var. güncelleme almıyor.ben bunun sürümünü yükseltebilirmiyim
zaten 4 sürümüyle bir işe yaramıyirdur cihazın takoz olma riskini göze alarak linageos kurun genelde takoz olmaz siz bir dneyin bencebenim vestel onyx vp70 tablet var 4.1.1 android sürümü var. güncelleme almıyor.ben bunun sürümünü yükseltebilirmiyim
Lineage os öneriyorsun ama lineage os'ta bu tablete uygun sürüm yok. Olsa bile resmi stabil sürüm olmazdı hataları bugları olurdu.en iyisi linage os kurun
Android tablete lubuntu önerisi şaşırdımlubuntu kurun
Var ama dediğiniz gibi, tablet kendini telefon zannediyor ve bi ton bug var, tablete rom bulmak zor iş.Lineage os öneriyorsun ama lineage os'ta bu tablete uygun sürüm yok. Olsa bile resmi stabil sürüm olmazdı hataları bugları olurdu.
Ubuntu touch kurun deseydiniz tamamdı da Lubuntu ne alaka?lubuntu kurun
Ubuntu touch bile her cihaza kurulamıyor onu bile önermek hata olur.Ubuntu touch kurun deseydiniz tamamdı da Lubuntu ne alaka?![]()
Arkadaşa en azından bunu söyleseydin daha iyiydi manasında demiştim.Ubuntu touch bile her cihaza kurulamıyor onu bile önermek hata olur.
Anladım ama konuyu açan arkadaş ciddiye alabilir diye dedim.Arkadaşa en azından bunu söyleseydin daha iyiydi manasında demiştim.![]()
hızlansın diyeUbuntu touch kurun deseydiniz tamamdı da Lubuntu ne alaka?![]()
Bootloader kilidini açman gerek bunun için twrp ya da clockwork recovery kurulmalı sonrasında ise romu yüklersin ama nightly sürüm yani stabil değil bugları olacaktır elbette.hızlansın diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
bizim evde boş boş duran lg d855 var ben onar linageos yükleyeceğim de https://mirrorbits.lineageos.org/full/d855/20210102/lineage-17.1-20210102-nightly-d855-signed.zip bu olur demi,root gerekir mi,twrp gerekir mi yoksa normal stock rom gibi recovery mode ye alıp gönderem mi zipi
google uygulamalarını kurabilr miyim
o stabil olmayan mı demekBootloader kilidini açman gerek bunun için twrp ya da clockwork recovery kurulmalı sonrasında ise romu yüklersin ama nightly sürüm yani stabil değil bugları olacaktır elbette.
1- Rom kurulumu root gerektirmezhızlansın diye
bizim evde boş boş duran lg d855 var ben onar linageos yükleyeceğim de https://mirrorbits.lineageos.org/full/d855/20210102/lineage-17.1-20210102-nightly-d855-signed.zip bu olur demi,root gerekir mi,twrp gerekir mi yoksa normal stock rom gibi recovery mode ye alıp gönderem mi zipi
google uygulamalarını kurabilr miyim