differentturk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,059
Az önce sdn anasayfadaki konuların bazılarına Alev emojisi geldi (sanırım bu?) bu ne demek oluyor?
Son düzenleme:
Aynı şey bendede oldu.Bir anlık Bug sanırım.Az önce sen anasayfadaki konuların bazılarına Alev emojisi geldi (sanırım bu?) bu ne demek oluyor?
Peki neyi gösteriyor?Bug değil bir çalışma sadece..
İstemsizce kendime hunharca güldüm.Teşekkürler bilgi için.Ama ney çalışması gizli değilse bizede söyler misiniz.Bug değil bir çalışma sadece..
Maalesef durumumuzu.Peki neyi gösteriyor?
Düşünsene şimdide alev yerine itfaiye emojisi çıkıyormuş felan.Yangın çıktı forumda.
Yangın bu, tabii ki büyüyecek.Bu arada yine değişti şimdi daha büyük gözüküyorlar.
Eskisi daha iyiydi.Bu arada yine değişti şimdi daha büyük gözüküyorlar.
Siz de mi telefonu sessizde kullanıyorsunuz?
Tanıdık geldi.Yanıyoruz.
Beni zaten kimse aramıyo ki, bi cuma çıkışı öyle kalmış, bende unutmuşum.Siz de mi telefonu sessizde kullanıyorsunuz?![]()
Az önce steamle ilgili bir konu açtım onun çözümü yok muTanıdık geldi.![]()
Vallahi ben bilmem ki, eğlenmeye geliyorum ben.Az önce steamle ilgili bir konu açtım onun çözümü yok mu
He?Site ateşli site olucak. Tam istediğim gibi.
Ateşli erkekler klübü ?
He?Site ateşli site olucak. Tam istediğim gibi.
Ateşli erkekler klübü ?
Aradıkları zaman ışığı yakalarsam açabiliyorum ben de. Umurumda mı, pek değil. Alışkanlık olmuş, hep sessizde.Beni zaten kimse aramıyo ki, bi cuma çıkışı öyle kalmış, bende unutmuşum.
Sıcak konular. Üstüne geldiğiniz zaman yazıyor.bu ne demek oluyor?
Kızlara inanmıyor muyduk?Site ateşli site olucak. Tam istediğim gibi.
Ateşli erkekler klübü ?
Telefon kullandığım için görmedim teşekkür ederim.Sıcak konular. Üstüne geldiğiniz zaman yazıyor.
Moderatör dedi birde kı* adı çekersem bi güzel Ban patlatıcakKızlara inanmıyor muyduk?