Mc 1.8.9 hassasiyet sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DMZMAli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DMZMAli

Asistan
Reaksiyon puanı
90
Merhabalar bu sorun şöyle ; oyundaım normalce kaydırıyorum anlık fare uçuyor sonra tekrar düzeliyor format attım düzelmişti tekrar başladı ... Görev yöneticisi öncelik ayarlarınıda denedim, dpi'De değiştirdim , hassasiette kıstım oyunu silip yükledim, f3+s çektim, mouse değiştirdim olmadı Napıcam bissürü foruma baktım çözülmedi Mc Benim en sevdiğim oyun bırakamam :( ACİL yardım
Mesaj otomatik birleştirildi:

cevap yokmu ??

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Merhabalar bu sorun şöyle ; oyundaım normalce kaydırıyorum anlık fare uçuyor sonra tekrar düzeliyor format attım düzelmişti tekrar başladı ... Görev yöneticisi öncelik ayarlarınıda denedim, dpi'De değiştirdim , hassasiette kıstım oyunu silip yükledim, f3+s çektim, mouse değiştirdim olmadı Napıcam bissürü foruma baktım çözülmedi Mc Benim en sevdiğim oyun bırakamam :( ACİL yardım

cevap yokmu ??
Konuyu biraz daha açar mısınız?

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
MC orijinal mi?

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124

cevap yokmu ??
Minecraft hassasiyet ayarlarını atarsan yardımcı olurum.Ve crackse sorun çıkması çok NORMAL.

ByEmil

Asistan
Reaksiyon puanı
191
bi sunucu clienttimi kullanıyosun ?

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,263

cevap yokmu ??
mouse dpi ayarla, mouse sıkntısı olabilir

Tam emin değilim bi arkadaşımdan duydum.Sözde e postasız girilmiyormuş.Minecraft hakkında aşırı bilgim yok,yanlış bilgi verdiysem kusuruma bakmayın.
crack minecraft sorun çıkarmaz; minecraftın yapımcısı crack oynamaya izin vermişti.

ByEmil

Asistan
Reaksiyon puanı
191
ctrl r bas ve %appdata% yaz eğer bi sunucu için client kullanıyosan yada normal minecraftsa .minecraft dosyasını sil ve oyunu yeniden kur

bendede aynı sorun olmuştu çok eskiden ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum galiba config dosyalarını kurcalamıştım o yüzden olmuştu sen .minecraft sil yeniden indir

DMZMAli

Asistan
Reaksiyon puanı
90
ctrl r bas ve %appdata% yaz eğer bi sunucu için client kullanıyosan yada normal minecraftsa .minecraft dosyasını sil ve oyunu yeniden kur

bendede aynı sorun olmuştu çok eskiden ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum galiba config dosyalarını kurcalamıştım o yüzden olmuştu sen .minecraft sil yeniden indir
Dediğim gibi herşeyi yaptım olmadııı

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Sorununuz %70 donma sorunu. FPS iniz düşükse oluyor. Özellikle sonoyuncu Minecraft launcher da 1-2 saat den sonra sebepsiz yere takılmalar oluyor.

DMZMAli

Asistan
Reaksiyon puanı
90
Sorununuz %70 donma sorunu. FPS iniz düşükse oluyor. Özellikle sonoyuncu Minecraft launcher da 1-2 saat den sonra sebepsiz yere takılmalar oluyor.
hyr fps'im çok iyi 250+ fps alıyorum... sonoyuncu kullanıyorum ama 6-7 saat üstüste oyynadığım oldu hiçbir takılma problemim yok ..

orjinal mc'dede oluyor ama daha çok client genede her 2'sinde oluyor javada güncelledim

Minecraft hassasiyet ayarlarını atarsan yardımcı olurum.Ve crackse sorun çıkması çok NORMAL.
standart 100

bi sunucu clienttimi kullanıyosun ?
sonoyuncu ama minecraftın orjinal launcherindede oluyor.. kendi orjinal hesabımda..

Konuyu biraz daha açar mısınız?
daha ne diyebilirmki 1.8 sürümlerime hassasiet anlık olarak uçuyor dpi değiştiriyorum olmadı mouse değiştiriyorum olmadı .. appdatadaki .minecraftı sildim olmadı... format attım olmadı anlamadım :(

Minecraft yeni sürümlerine koruma geldi diye biliyorum.(crack koruması)
gelmedi ama gelse bile yeni sürümler bide zaten client'lere (örn sonoyuncu , riseclient) etkiliyeceğini zannetmiyorum oyun artık herkesin elinde cs1.6 gibi