Toplama PC.kardeşimle düşündüm ipad air+ipad 8.nesil
2.ps5
3.xbox one s +1kol+ipad8.nesil
sizce hangisi daha mantıklı
Ps5 almanı önermem, bu bizim ülkemizde pahalı olan bir şey. Beklediğin performansı alamayabilirsin.kardeşimle düşündüm ipad air+ipad 8.nesil
2.ps5
zaten varToplama PC.
ne alayım bana 3.şık daha mantıklı gibiPs5 almanı önermem, bu bizim ülkemizde pahalı olan bir şey. Beklediğin performansı alamayabilirsin.
O zaman 3. Seçenek en mantıklısızaten var
3.şık daha mantıklı.ne alayım bana 3.şık daha mantıklı gibi
telefon olarak iphone 8 var zaten ve işimi görüyor çok fazla telefonla ilgilenmiyorumİhtiyaçlarınıza göre değişebilir. Ben iPad 8. Nesil + iPhone SE 2020 + Spigen kılıf alırdım.
yükseltirsin. zaten varsa kat kat daha iyi olur. hem ps5 controller hissi güzel deselerde oyunları 700tlzaten var
Sadece bu belirttiğiniz ürünlerden birini mi alacaksınız? Farklı fikirler belirtebilir miyim?telefon olarak iphone 8 var zaten ve işimi görüyor çok fazla telefonla ilgilenmiyorum
Xbox One X/S öneririm ayrıca aşağıda belirttiğim pakette Forza Horizon 4 bedava geliyor.kardeşimle düşündüm ipad air+ipad 8.nesil
2.ps5
Ben olsam 3.yü tercih ederdim 2.seceneğe hic gerek yok ülkemizde çok pahalı 1.secenek ise 2 ipad yerine farklı secenekler olabilir yani 1tane ipad air 1 tane apple wacth +airpods gibi yani toparlicak olursak 3.secenek tercihim olurdukardeşimle düşündüm ipad air+ipad 8.nesil
2.ps5
farklı fikirler olabilir ama tablet olsun içindeSadece bu belirttiğiniz ürünlerden birini mi alacaksınız? Farklı fikirler belirtebilir miyim?
o işlerden hiç anlamam daha yaşım küçükTasarruf yap. Para piyasası fonu alabilirsin mesela. Mart sonuna kadar alırsan da vergiden muafiyeti var...
bende öyle düşünüyodum zaten ps4 var 2 ipad mantıklı hem evdeki bütün telefonlar apple ekosistemde olurKardeşim bence ps5 ve xbox alma.Çünkü 2 oyun alayım desen 1000 lira.2 oyunda çok az bir miktar.Ben ps5 aldım mı 8000 liraya senede 6-7 oyun bitiririm yani.Xbox da aynı şekilde.Ben senin yerinde olsam 2 iPad alırım.Kardeşimi de mutlu ederim kendimi de.Diğerleri enayilik.2 iPadden paran kalırsa da bir de apple watch al.Apple ekosistemi kurmuş olursun.
O zamanfarklı fikirler olabilir ama tablet olsun içinde
Apple iPad 8. Nesil + Apple Airpods Pro + Apple Watch Seri 3 + Apple Pencil 2. Nesil veya Samsung Galaxy Tab S7 + Samsung Galaxy Watch Active 2 + Samsung Galaxy Buds Live düşünebilirsiniz. XBOX ONE S + iPad 8. Nesil de bana mantıklı geldi.farklı fikirler olabilir ama tablet olsun içinde
Yani bence mantıklı olan o.iPad her alanda işine yarar.Ps4'ün varsa zaten gerek yok Ps5'e.Ps4 şu anda hala üst düzey bir konsolbende öyle düşünüyodum zaten ps4 var 2 ipad mantıklı hem evdeki bütün telefonlar apple ekosistemde olur
bu iyimiş ama airpods almayıp ipad air olsa nasıl olurO zaman
İpad 3.999
Apple watch Se 2.699
AirPods 1.599
8.297
300 tl aşıyo istersen airpods alma
Olur neden olmasın ben sadece çeşit farklılığı olsun diye koydumbu iyimiş ama airpods almayıp ipad air olsa nasıl olur
1500 e ipad yokki.bu iyimiş ama airpods almayıp ipad air olsa nasıl olur
Hayır normalın üzerine 1500 koyacak yani normal değilde air alayım diyo1500 e ipad yokki.
2 ipad mantıksız değil mi ?Hayır normalın üzerine 1500 koyacak yani normal değilde air alayım diyo
Mantıksız zaten eğer arkadaş benim dizdiğim şeyleri alırsa diyoki normal ipad almayım onun parasının üzerine 1600 daha koyup ipad air alayım diyo yani 1 tablet oluyo2 ipad mantıksız değil mi ?
Hadi ihtiyaçsa alınırda 2 ipad fazla gerek yok bence.