SSD'de ki Bilgilere Erişemiyorum

atlantisegidek

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Merhaba herkese, bilgisayarda SSD takılı iken işletim sistemi açılmıyordu. Sonra SSD yi söküp, ssd okuyucusu ile çalıştırmayı denedim fakat bu şekilde soluk olarak gözüküyor. SSD'ye giremiyorum, sağ tıklayınca biçimlendir seçeneği falan var ama biçimlendirmek istemiyorum ki biçimlendirsem düzelir mi ondan da şüpheliyim.

1609741583511.png

zeusmeizu

Asistan
Reaksiyon puanı
163
Merhaba herkese, bilgisayarda SSD takılı iken işletim sistemi açılmıyordu. Sonra SSD yi söküp, ssd okuyucusu ile çalıştırmayı denedim fakat bu şekilde soluk olarak gözüküyor. SSD'ye giremiyorum, sağ tıklayınca biçimlendir seçeneği falan var ama biçimlendirmek istemiyorum ki biçimlendirsem düzelir mi ondan da şüpheliyim.

Ekli dosyayı görüntüle 132160
Biçilendirmeden açamazsın diye biliyorum

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551

Ekli dosyayı görüntüle 132160
AOMEI Partition Assistant yazılımı ile kurtarmak için herhangi bir yol var mı diye bakmanızı öneririm. Eğer sonuca ulaşamazsanız bir Linux işletim sistemini "Live USB" olarak yani sisteme kurmadan çalıştırın ve dosyalarınıza erişmeyi deneyin. Eğer erişirseniz dosyaları bir yere kopyalayıp Linux'dan çıkın. Windows'a geçtiğinizde biçimlendirin ve dosyalarınızı geri içine atın. Eğer yine sonuç alamazsanız arkadaşlar alternatif çözümler için yardımcı olacaktırlar.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
son çözüm olarak biçimlendirme yapıp içindeki bilgileri yeniden kurtarma programları ile geri kurtarabilirsiniz,tabi %100 kurtarma olmaz bilginize. (=

atlantisegidek

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Özellikler diye bir şey varmı
Özellikler de herşey 0 gözüküyor.

Linux'ta becerebilirsem ilk olarak linux üzerinde deneyeceğim, olmaz ise mecbur biçimlendirip recovery ile geriye dönmeye çalırım ama trim teknolojisinde veri kurtarmak çok zor diye biliyorum da bakıcaz artık, eksik olmayasınız

zeusmeizu

Asistan
Reaksiyon puanı
163
Hdd olsa gene içini açıp kafayı geriye çekip yapma şansınız var ama ssd çok daha zor