realistic437
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
O monitör İncehesapda Cuma geceleri indirime giriyor .Bu ürün Gittigidiyor'da olsaydı alacaktım ama bu fiyata birtek hepsiburadada var. Belki daha uygun F/P tavsiyesi gelir diye bie sorayım dedim. Alternatif bulamazsam bunu alacağım
NEden öyle düşünüyorsunuzO monitör İncehesapda Cuma geceleri indirime giriyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acer Rg240Ybmiix Geniş Ekran Monitör, 23.8, İnç, Ips Led : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Acer Rg240Ybmiix Geniş Ekran Monitör, 23.8, İnç, Ips Led : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Bence kasayı iptal edin gerçekten kötü fiyatını hak etmiyor.
SSD'ye bakın ve i5 10400fli güzel bir sistem vardır illa.NEden öyle düşünüyorsunuz
Sinerji Seginus Intel Core i5 10400F 16GB 256GB NVMe M.2 RTX2060 mesela bu sistem ondan daha iyi ama daha ucuz.NEden öyle düşünüyorsunuz
Ben de sana katılıyorum işlemci intel seçilip ekran kartı rtx2060 super ile değiştirilebilir.SSD'ye bakın ve i5 10400fli güzel bir sistem vardır illa.
Açıkçası 75HZ. 144HZ onlarca monitör var. 75HZ monitör atmanızı biraz komik buldum.ACER Nitro 23.8 VG240Ybmipx 1920x1080 75Hz Vga Hdmı Dp 1ms MM FreeSync IPS Çerçevesiz Monitör | Trendyol bunu buldum bence kasayı iptal edin konu açım bütçe koyun forumdaki arkadaşlar toplasın size
Katılıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sworfish SSD ve z490 seçip alabilirsiniz
Ona mı takıldın Alparslan
Evet.Ona mı takıldın Alparslan![]()
İkinci sistem daha iyi hocam .İlk attığınız sistemin ram değişikliğini psu değişikliğini yaparsak fiyat kafa kafaya gelir gibi geldi. Bu kasadada anakart yüksek mhz ram desteklemiyor. Eleştiriniz için teşekkür ederim