50 TL fiyat farkı varAralarında fiyat farkı bile var SS Arctis 1
100 lira görmüştüm ben bu arada BİM'e geliyormuş 350 tl olacakmış Arctis 1.50 TL fiyat farkı var
Peki dostum hazır sistemin yanında gamepower olan hediye ediliyor 350 TL vermem mantıklı mı ss arctiseSteelSeries tabii ki de.
Değil o zaman bu arada hazır sistemin linki atabilir misiniz ?Peki dostum hazır sistemin yanında gamepower olan hediye ediliyor 350 TL vermem mantıklı mı ss arctise
Dostum buyur bana da söyler misin bu parayı vermek mantıklı olur mu bu sisteme ?Değil o zaman bu arada hazır sistemin linki atabilir misiniz ?
Birde bu siteye bakarak maximum 4800 bandında en makbul en performanslı olacak olan hangisiyse bana öneride bulunur musun hiç bir fikrim yok çünkü bu konulardaDeğil o zaman bu arada hazır sistemin linki atabilir misiniz ?
Ve anakart b450m yapılmalı.Sinerji Sargas Ryzen 3 3100 8GB 256GB SSD GTX1660 Super
Hocam bu çok fazla iyi İncehesapda değil ama bu fiyatına göre muhteşem (ama psu Corsair olarak değiştirilmeli ve ramler 16 gb yapılmalı)
O zaman değmez.Peki dostum hazır sistemin yanında gamepower olan hediye ediliyor 350 TL vermem mantıklı mı ss arctise
Hocam dediklerinizi yaptıktan sonra çok aşıyor bütçeyi be birde 600 TL lik kulaklık hediyesi var yani diğerinin ordan baktığınız zaman benim attığım veya seçebileceğiniz başka birşey yok muHocam bu çok fazla iyi İncehesapda değil ama bu fiyatına göre muhteşem (ama psu Corsair olarak değiştirilmeli ve ramler 16 gb yapılmalı)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve anakart b450m yapılmalı.
Ne zaman?100 lira görmüştüm ben bu arada BİM'e geliyormuş 350 tl olacakmış Arctis 1.
13 OcakNe zaman?
Dostum attığım kadar etkili olur mu o 4900 TL lik olan kadar olur mu dediğin gibi yapsak 50 100 kar etsem bile benim için pahaniçilemez olurFrenzy 2570 [Yavuz Selim] | i3 10100F RX 5500 XT 4G DDR4 8GB 240GB SSD Gaming PC - incehesap.com Corsair kasa ve 16gb yapıp alınabilir.
13 Ocak
Emin misin? Herhangi bir broşürde mi gördün?Frenzy 2570 [Yavuz Selim] | i3 10100F RX 5500 XT 4G DDR4 8GB 240GB SSD Gaming PC - incehesap.com Corsair kasa ve 16gb yapıp alınabilir.
13 Ocak
Evet eminim niye yalan söyleyim.Emin misin? Herhangi bir broşürde mi gördün?
Etkili olur sizin attığız sistemde eski bir işlemci var.Dostum attığım kadar etkili olur mu o 4900 TL lik olan kadar olur mu dediğin gibi yapsak 50 100 kar etsem bile benim için pahaniçilemez olur
BuyurEmin misin? Herhangi bir broşürde mi gördün?
bana demişti onu Arctis 3 indirimini sormuştu
Şimdi broşürü ekledimbana demişti onu Arctis 3 indirimini sormuştu![]()
Dostum şimdi o senin attığına RAM ekleyip aldığım zaman 4900 lük olanla hemen hemen aynı olur diyorsun onu seçiyorum p halde doğru mudurMesaj otomatik birleştirildi:
Etkili olur sizin attığız sistemde eski bir işlemci var.
Evet aynı olur hatta aha iyi olurMesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi broşürü ekledim
Evet eminim niye yalan söyleyim.
Dostum şimdi o senin attığına RAM ekleyip aldığım zaman 4900 lük olanla hemen hemen aynı olur diyorsun onu seçiyorum p halde doğru mudur
Tamamdır dostum çok teşekkür ettimEvet aynı olur hatta aha iyi olur
Birde kasayı 29 lira arttırıp Corsair yapın PSU kötü çünkü.
Ne demek teşekkür ederim aldığınız zaman konuya uğrarsanız müteşekkir olurum.Tamamdır dostum çok teşekkür ettim![]()
Etkili olur sizin attığız sistemde eski bir işlemci var.
Onlar outlet ürünlermiş. Yani bu tarz yerlere satılan düşük kalite ürünler.Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi broşürü ekledim
Dostum şimdi o senin attığına RAM ekleyip aldığım zaman 4900 lük olanla hemen hemen aynı olur diyorsun onu seçiyorum p halde doğru mudur
Tabikide uğrayacağımNe demek teşekkür ederim aldığınız zaman konuya uğrarsanız müteşekkir olurum.
Logo basımında yanlışlık yapılmış ürünler veya genişliğinde yanlışlık yapılmış ürünlerde outlet ürün kategorisine girer.Onlar outlet ürünlermiş. Yani bu tarz yerlere satılan düşük kalite ürünler.
Daha düşük kaliteymiş.Logo basımında yanlışlık yapılmış ürünler veya genişliğinde yanlışlık yapılmış ürünlerde outlet ürün kategorisine girer.
Daha düşük kalite olabilir fakat BİM'in vereceği ürün kesinlikle kalitesiz olmaz. Şahsen ben alıp satmayı düşünüyorum.Daha düşük kaliteymiş.
Daha düşük kalite olabilir fakat BİM'in vereceği ürün kesinlikle kalitesiz olmaz. Şahsen ben alıp satmayı düşünüyorum.
steelseries marka olarak daha kalitelidir. Steelseries almanı tavsiye ederim. Tabiki karar seninArkadaşlar soru gayet açık
Steelseries arctis 1 mi Gamepower Ranger 7.1 mi daha performanslı iyi kaliteli güzel garantili ?