İnternet Tavsiyesi

Nazmi Doruk

Asistan
Reaksiyon puanı
64
Arkadaşlar kusura bakmayın başlık bulamadım neyse.
Turktelekom kullanıyorum 90 küsür lira güya 75 mbps ama bilgisayarımda 1.3 mbps zor çıkıyor internet testinde ise 13 max gördüğü upload dahada beter 0.9 max gördüğü test'e bende hiç memnun değilim bu internetten değiştirmek istiyorum hocalarımız çok fazla test yolluyor o yüzden download iyi olan upload iyi denilebilecek kotasız bir internet önerirmisiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turktelekom kullanıyorum 90 küsür lira güya 75 mbps ama bilgisayarımda 1.3 mbps zor çıkıyor internet testinde ise 13 max gördüğü upload dahada beter 0.9 max gördüğü test'e bende hiç memnun değilim bu internetten değiştirmek istiyorum hocalarımız çok fazla test yolluyor o yüzden download iyi olan upload iyi denilebilecek kotasız bir internet önerirmisiniz ?
Eklemeyi unutmuşum konyada yaşıyorum

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
Herkes kablonet öneriyor ama bir avantajı yok ki. Baktığım zaman Superonline ile aynı. Superonline daha avantajlı hatta.

Omereyiol

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eklemeyi unutmuşum konyada yaşıyorum
Yaşadığın yerde fiber altyapısı varsa superonline mükemmel uçuruyor bildiğin ben 100mbps olan paketi kullanıyorum upload 14 download 98

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Ben asla ve asla vodafone önermem. Kullanıyorum ve pişmanım kullandığıma. İnternet gider gelir veya yavaşlar. Müşteri hizmetlerinin umurunda olmaz. Birisi belediyenin altyapı çalışması var der. Bir diğeri ise sizin internet hep gidip geliyor der. O zaman gelip baksanıza modeme ve gelin kontrol edin. Neredeyse 1 yıldır aynı şeyler devam ediyor. Kaç kere aradık hep aynı gelmediler. Geleceğiz dediler ama gelmediler. Bir dahakine vodafone'a para vermem. 1 yıla yakın süresi var. Kapatamıyorum. Keşke 2 yıl yerine 1 yıl yaptırsaymışım. Şimdi başka internet kullanıyor olurdum.