0-3k telefon bana uygun ?

kürşatbeyy

Asistan
Reaksiyon puanı
56
Eski telefonum beni iyice kanser etmeye başladığından yenileme ihtiyacı duydum.
Kafamdaki esas bütçe 2-2,5 ama biraz daha esnetebilirim öğrenciyim kendi kyk paramla alacağım.
Bu bütçede daha önce birçok öneri yapılmıştır eminim ama kendim için özelliklerin önem sırasına göre f/p ürünü arıyorum performans değil yani.

Öncelikle hızı önemli işlemci ram vs donma kasma yapmasın
Diğer bi çok dikkat ettiğim husus ise şarjının iyi gitmesi gerek. Şu an kullandığım telefon aldığım günden beri %100 pilden birkaç saat içinde tükenmesi beni çok yordu priz başınds oturmak istemiyorum artık sabahtan akşama kadar giderse güzel olur okullar açılınca powerbankle dolaşmak istemiyorum
Bunlar en önemlileri diğer özelliklere -kamera, ekran boyutu vs." de bağlı olarak

f/p önerilerinizi bekliyorum

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,992
Eski telefonum beni iyice kanser etmeye başladığından yenileme ihtiyacı duydum.
Kafamdaki esas bütçe 2-2,5 ama biraz daha esnetebilirim öğrenciyim kendi kyk paramla alacağım.
Bu bütçede daha önce birçok öneri yapılmıştır eminim ama kendim için özelliklerin önem sırasına göre f/p ürünü arıyorum performans değil yani.

Öncelikle hızı önemli işlemci ram vs donma kasma yapmasın
Diğer bi çok dikkat ettiğim husus ise şarjının iyi gitmesi gerek. Şu an kullandığım telefon aldığım günden beri %100 pilden birkaç saat içinde tükenmesi beni çok yordu priz başınds oturmak istemiyorum artık sabahtan akşama kadar giderse güzel olur okullar açılınca powerbankle dolaşmak istemiyorum
Bunlar en önemlileri diğer özelliklere -kamera, ekran boyutu vs." de bağlı olarak

f/p önerilerinizi bekliyorum

kürşatbeyy

Asistan
Reaksiyon puanı
56

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,992
Bu bantta realme 7 çok önerildiğini gördüm aklımda daha aşağı fiyat bandında ne önerirsiniz 2,2k civarında kıyas yapıp bütçeyi ona göre ayarlayacam fiyat farkına değer dersem ona göre arttıracağım
https://www.hepsiburada.com/general-mobile-gm9-pro-64-gb-general-mobile-garantili-pm-HB00000DTA09 kendim kullanıyorum. Normal kullanımda 2, yoğun kullanımda 1 günü rahat çıkartıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/general-mobile-gm9-pro-64-gb-general-mobile-garantili-pm-HB00000DTA09 kendim kullanıyorum. Normal kullanımda 2, yoğun kullanımda 1 günü rahat çıkartıyor.
Kullanıyorum da.

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,046
Bu bantta realme 7 çok önerildiğini gördüm aklımda daha aşağı fiyat bandında ne önerirsiniz 2,2k civarında kıyas yapıp bütçeyi ona göre ayarlayacam fiyat farkına değer dersem ona göre arttıracağım
O seviyenin altına inerseniz fazla bişey bklemeyin

Amazonda realme 7 64gb 2800 şuan

kürşatbeyy

Asistan
Reaksiyon puanı
56

denizz56

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İyi Geceler arkadaşım
Bu konuda bugün bir tane daha arkadaşa yazmıştım. Bütçene göre benim naçizane fikrim xiaomi note 8 pro almandan yani tam istediğin gibi fiyat performans telefonu olarak görüyorum. Hem kamerası olsun hem çözünürlük, hız ve en önemlisi tabi kişiden kişiye değişir ama pil gücü olsun gayet kendini kanıtlamış bir cihazdır. Şimdiden hayırlı olsun alacağın telefon.

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,046
Fazla bir şey beklemiyorum zaten ki beklentimi yazdım
Bnce alabiliyosanız ideali realme 7 alın diğerleri bklentilerinizi o fiyata karsılamaz zor

90hz ekran
5000mh batarya
Akıcı Arayüz
35w hızlı sarj

İyi Geceler arkadaşım
Bu konuda bugün bir tane daha arkadaşa yazmıştım. Bütçene göre benim naçizane fikrim xiaomi note 8 pro almandan yani tam istediğin gibi fiyat performans telefonu olarak görüyorum. Hem kamerası olsun hem çözünürlük, hız ve en önemlisi tabi kişiden kişiye değişir ama pil gücü olsun gayet kendini kanıtlamış bir cihazdır. Şimdiden hayırlı olsun alacağın telefon.
Miui12 note 8 pro ve mi9t'yi bitirdi bataryası yerlerde hiç girmesin o topa

kürşatbeyy

Asistan
Reaksiyon puanı
56
Bnce alabiliyosanız ideali realme 7 alın diğerleri bklentilerinizi o fiyata karsılamaz zor

90hz ekran
5000mh batarya
Akıcı Arayüz
35w hızlı sarj

Tamam hocam anladım eyvallah da yani mobile oyun oynarım şu bu demiyorum
insta wp online ders falan eğer ekranı seversem film izlerim 5 inç biraz küçük geliyo şu ankinde izleyemiyorum yoruyo ekran
günlük kullanım yani kısacası ama az kullanmam o yüzden pil önemli demiştim

Tek ısınamadığım yönü bu telefonlar çok kalabalık daha klasik olsaymış güzelmiş

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,046

Tek ısınamadığım yönü bu telefonlar çok kalabalık daha klasik olsaymış güzelmiş
Kalabalık derken en son tknolojiler var hemen hemen? Anlayamdm sizi

Gm alcağına xiaomi alsın gm tm çöp oldu kndini bitirdi gm

kürşatbeyy

Asistan
Reaksiyon puanı
56
Kalabalık derken en son tknolojiler var hemen hemen? Anlayamdm sizi

Gm alcağına xiaomi alsın gm tm çöp oldu kndini bitirdi gm

Aynen gmye pek sıcak bakamam

Kalabalık derken de şöyle 3-5 kamera renkli renkli şekilli ışıklı mışıklı skmakxkmsxm

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,046
Aynen gmye pek sıcak bakamam

Kalabalık derken de şöyle 3-5 kamera renkli renkli şekilli ışıklı mışıklı skmakxkmsxm
Hocam yeni cihazlarda artık kameralar konusuyor 3 kameradan asağı cihaz cıkmıyor hepsinin bi görevi var bna kalsa sağlam 2 kamerada yeter ama adamlar gösteris fiyat arttırmk için koyuyolar iki kamerali iphonun cektiği resmi 4 kameralı x telefonu çekemiyor misalen

kürşatbeyy

Asistan
Reaksiyon puanı
56
Hocam yeni cihazlarda artık kameralar konusuyor 3 kameradan asağı cihaz cıkmıyor hepsinin bi görevi var bna kalsa sağlam 2 kamerada yeter ama adamlar gösteris fiyat arttırmk için koyuyolar iki kamerali iphonun cektiği resmi 4 kameralı x telefonu çekemiyor misalen

Aynen çektiğmde pixel pixel olmasın güzel olsun da 1 kamera olsa nolur 5 kamera olsa nolur :D
Aynı donanımda daha klasik daha ucuz bulunmaz mı xD

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Poco X3 almanı öneririm daha uygun fiyatlı bir şey arıyorsan Redmi Note 9S daha da aşağıya bakmayın.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Ne bileyim a52 mesela ?
Daha önce çok telefon bakmadım ondan bilemiyorum.
Bütçen başlıkta belirttiğin gibiyse daha uzun ömürlü olması açısından Snapdragon 7xx serisi ve muadili işlemcili telefonlara bakmalısın bu yüzden Redmi Note 9S aşağısına düşme dedim.

Son düzenleme:

kürşatbeyy

Asistan
Reaksiyon puanı
56
Bütçen başlıkta belirttiğin gibiyse daha uzun ömürlü olması açısından Snapdragon 7xx serisi ve muadili işlemcili telefonlara bakmalısın bu yüzden Redmi Note 9S aşağısına düşme dedim.
bütçe belirsiz 2-2,5 düşünüyodum ama 2,8 de olabilir

realme 7 snapdragon muydu ki ?
6i nasıl 7ye göre

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
bütçe belirsiz 2-2,5 düşünüyodum ama 2,8 de olabilir

realme 7 snapdragon muydu ki ?
6i nasıl 7ye göre
Realme 7 MediaTek'in iyi işlemcilerinden Helio G95'i kullanıyor. 6i önermem 7'ye karşı üstün olduğu hiçbir özelliği yok.

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,046
Son düzenleme:

_mirror_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,935
İyi Geceler arkadaşım
Rn 8 pri iyi ama o fiyata alınmaz berbat arayüz var hatalarla dolu

Realme 7 alın