Kuzeyyyy41
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 12
8 gb ram onerisi fiyat en fazla 370
DDR3 mü olacak ?8 gb ram onerisi fiyat en fazla 370
DDR3 mü olacak ?
ramın takılacağı anakart nedir acaba ? ona göre yardımcı olayım
Anakarti bilmiyorum ama laptop buAnakart modeliniz nedir
İçindeki ramin aynısından alman lazım. İçini açabilir ya da garanti sürecindeyse açmadan servise gönderip ücreti mukabilinde ram eklenmesini talep edebilirsin.Anakarti bilmiyorum ama laptop bu Ekli dosyayı görüntüle 131742
serviste ram eklemesi yapılmıyor malesef fatura ilk kesildiğindeki gibi kabul ediliyor eklenirse garanti dışı kalıyor.İçindeki ramin aynısından alman lazım. İçini açabilir ya da garanti sürecindeyse açmadan servise gönderip ücreti mukabilinde ram eklenmesini talep edebilirsin.
Vatandan aldim da 1 yil oldu daha ordakiler bakabilir dimiİçindeki ramin aynısından alman lazım. İçini açabilir ya da garanti sürecindeyse açmadan servise gönderip ücreti mukabilinde ram eklenmesini talep edebilirsin.
Vatandan aldim da ordakiler oneride bulunur ama degil miserviste ram eklemesi yapılmıyor malesef fatura ilk kesildiğindeki gibi kabul ediliyor eklenirse garanti dışı kalıyor.
Sagolun4 gb buldum
![]()
Fan, Soğutucu, Overclocking Bileşenleri - GittiGidiyor
Fan, Soğutucu, Overclocking Bileşenleri en uygun ve kaliteli seçenekleriyle GittiGidiyor'da! Fan, Soğutucu, Overclocking Bileşenleri modelleri ve fiyatları için tıklayın!www.google.com
bilmiyorum aldığınız mağazaya gidip sormanız lazım vatan iyi bi firma ilgilenirler sizinleVatandan aldim da ordakiler oneride bulunur ama degil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sagolun
Tamamdir sagolunbilmiyorum aldığınız mağazaya gidip sormanız lazım vatan iyi bi firma ilgilenirler sizinle
Vatan da değil, garanti belgesindeki servise göndereceksin, vatana gidip onlar aracılığıyla gönderebilirsin diye tahmin ediyorum ama onlar olmaz dese bile kendin gönder. Teknik servis numarası vardır garanti belgesinde onları öncesinde ara görüş. Ram eklemesi yapılmıyor bilgisi yanlış. Ücreti mukabilinde yaparlar..Vatandan aldim da ordakiler oneride bulunur ama degil mi
Sagolun
Hayır, servise gönderecekler ya da sen göndereceksin.Hayir yani simdi ben vatana. Gitsem ram ekletmek istiyorum desem hemen halledilmez mi
Peki sagolunHayır, servise gönderecekler ya da sen göndereceksin.
bu ddr3 bellek senin laptopun ddr4 ram destekliyor alırsanız çalışmaz4 gb buldum
![]()
Fan, Soğutucu, Overclocking Bileşenleri - GittiGidiyor
Fan, Soğutucu, Overclocking Bileşenleri en uygun ve kaliteli seçenekleriyle GittiGidiyor'da! Fan, Soğutucu, Overclocking Bileşenleri modelleri ve fiyatları için tıklayın!www.google.com
8 gb ram onerisi fiyat en fazla 370
vatan servisi kwndi mağasındaki teknik servis hizmetinde yapıyor eğer çok büyük birşey değilse servise göndermiyor.daha önce monitör kırılması tablet anakart yanması gibi durjumlarda vatana gittiğimizde mağazada hallettiler işlemiHayır, servise gönderecekler ya da sen göndereceksin.
Onlar açarsa yine garanti dışı kalır.
Ram ekletmeyi orda yaptirabilir miyimvatan servisi kwndi mağasındaki teknik servis hizmetinde yapıyor eğer çok büyük birşey değilse servise göndermiyor.daha önce monitör kırılması tablet anakart yanması gibi durjumlarda vatana gittiğimizde mağazada hallettiler işlemi
eğer mağazadan alırsanız rami ekleyebilirler ama garanti hizmeti olarak sayıllmaz ve garantisi sona ererRam ekletmeyi orda yaptirabilir miyim
Bende de benzer bir modeli var. Ben 297 TL'ye Kingston almıştım hala da kullanıyorum. Sizin laptobunuzda en fazla 2666 MHz destekleyeceğinden daha hızlısına bakmanıza gerek yok. Benim adlığım RAM:8 gb ram onerisi fiyat en fazla 370
Garanti dışı kalmıyor. HP ile görüşüp kendim RAM taktım. Cihaza zarar verilmediği sürece garanti dışı kalmıyor.Vatan da değil, garanti belgesindeki servise göndereceksin, vatana gidip onlar aracılığıyla gönderebilirsin diye tahmin ediyorum ama onlar olmaz dese bile kendin gönder. Teknik servis numarası vardır garanti belgesinde onları öncesinde ara görüş. Ram eklemesi yapılmıyor bilgisi yanlış. Ücreti mukabilinde yaparlar..
Kendin açarsan garanti dışı kalır.