Technoob
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 111
Forza horizonda arabayla 200 mere gitmek bile mümkün değil sürekli gpu kullanımı çök düşüyor. Sistem Gtx1650 mobile i7 9750H 8gb ram.
bende aynı sistem ile oynadım oyun içi ayarlarınızı paylaşır mısınız ?Forza horizonda arabayla 200 mere gitmek bile mümkün değil sürekli gpu kullanımı çök düşüyor. Sistem Gtx1650 mobile i7 9750H 8gb ram.
Dinamik ayarları açtım ortada yüksekte ultrada her ayarda aynı problemi yaşıyorum. V sync kapalı sınır yokken orta ayarlarda 110 fps alıyorum ama çok ama çok takılma oluyor. V sync açık 60fps sınırlı oynuyorum şuan fakat hala çok takılma var.bende aynı sistem ile oynadım oyun içi ayarlarınızı paylaşır mısınız ?
Ping değerinden dolayı olabilir.Dinamik ayarları açtım ortada yüksekte ultrada her ayarda aynı problemi yaşıyorum. V sync kapalı sınır yokken orta ayarlarda 110 fps alıyorum ama çok ama çok takılma oluyor. V sync açık 60fps sınırlı oynuyorum şuan fakat hala çok takılma var.
Pingden değil ekran kartı sürekli %10 kullanıma düşüyor ve 15 fps 20 fps oluyorPing değerinden dolayı olabilir.
oyunun bütünlüğünü doğrulayın ve driverlarınızı güncelleyinPingden değil ekran kartı sürekli %10 kullanıma düşüyor ve 15 fps 20 fps oluyor
Drivee güncelledim fakar bütünlüğü doğrulama yapmadım onu nereden yapıyorumoyunun bütünlüğünü doğrulayın ve driverlarınızı güncelleyin
Bu arada şarjda oynuyorsun demi? Güç seçenekleri neler?Drivee güncelledim fakar bütünlüğü doğrulama yapmadım onu nereden yapıyorum
Şarja yüksek performansBu arada şarjda oynuyorsun demi? Güç seçenekleri neler?
Driveri nasıl yüklediniz ? Silipmi yüklediniz yoksa ddu ilemi?Şarja yüksek performans
Silmeden direk geforcedan indirip kurdumDriveri nasıl yüklediniz ? Silipmi yüklediniz yoksa ddu ilemi?
Oo hocam öyle yapmayınSilmeden direk geforcedan indirip kurdum
En sondaki söylediklerinizi yaptım grafikten yüksek performansa aldım oyun modu da açık. Nvidiadan da maks performans ve yüksek performansta. Eski driverları kaldırmamamın bir etkisi olabilir mi ki?Oo hocam öyle yapmayın
Bu rehber ile sil sonra (whql) onaylı sürücü indirRehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Google üzerinden
Ayarlardan oyun modunu ac
grafik ayarları yaz arama yerine ve oyunu seçip yüksek performansa al
Hocam dediğim rehber ile eski sürücü kaldırın, etkisi var bizzat bendede aynısı oluyor ve çözüyorumEn sondaki söylediklerinizi yaptım grafikten yüksek performansa aldım oyun modu da açık. Nvidiadan da maks performans ve yüksek performansta. Eski driverları kaldırmamamın bir etkisi olabilir mi ki?