Eğer tekrar Apple istiyorsan 2.Nesil SE bakabilirsin ama fiyatı 5000₺ bandında. Onun haricinde ben olsam Note 10 Lite alırdım 4500₺'yem51 kullandım ve pil haricinde memnun degilim. gercekten geçtgime degen bir telefon istiyorum fiyat 4000 civarı.
Eğer tekrar Apple istiyorsan 2.Nesil SE bakabilirsin ama fiyatı 5000₺ bandında. Onun haricinde ben olsam Note 10 Lite alırdım 4500₺'yem51 kullandım ve pil haricinde memnun degilim. gercekten geçtgime degen bir telefon istiyorum fiyat 4000 civarı.
Yazılım Mühendisliği okuyor. Senden benden bilinçli bir kullanıcı. Onda kasıyor bizde kasmıyor , biraz abartılı geldi bu ifade.A9 da neden öyle bir şey yok? Grand prime bile gayet iyi çalışıyor tamamen kullanıma bağlı.
A9 kasmıyor ama. İsterseniz video çekip atayım hiç kasmıyor.Yazılım Mühendisliği okuyor. Senden benden bilinçli bir kullanıcı. Onda kasıyor bizde kasmıyor , biraz abartılı geldi bu ifade.
m51 kalitesi malzemesi vardı hemen cizildi uygulama ıconları çok kötü geldi iphone gibi akışkan degil ve kasıyor gibiM51'in neyinden memnun kalmadınız? Söylerseniz ona göre öneri yapabiliriz.
kaliteli olması. ios gibi olması veya ios olmasıRealme 7 Pro ve Oppo Reno 4 düşünebilirsiniz. Bütçe arttırabilir misiniz? Önceliklerinizi belirtebilir misiniz?